GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jazzeri nastavili veliku seriju, Bogdanović vrlo dobar

Jazzeri nastavili veliku seriju, Bogdanović vrlo dobar
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.02.2021 / 08:41
Autor: SEEbiz
NEW YORK - U noći sa subote na nedjelju odigrane su samo četiri utakmice u NBA ligi, a u najzanimljivijem susretu Brooklyn Netsi su kao gosti svladali Golden State Warriorse sa 134:117.

Netsi su od početka nametnuli svoj ritam igre i na poluvremenu su vodili sa 51:66, a u trećoj dionici su definitivno prelomili meč i upisali su 16 pobjedu u sezoni uz 12 poraza. S druge strane, Golden State je na skoru 14-13.

Kyrie Irving je bio najefikasniji u redovima gostiju sa 23 poena, a pratili su ga Kevin Durant sa 20 i James Harden sa 19 poena i 16 asistencija. Warriorsima nije pomoglo ni 27 koševa Stephena Curryja, a solidan je bio i Andrew Wiggins sa 17 ubačaja.

Najbolja ekipa lige Utah Jazz nastavila je sa sjajnim igrama. Jazzeri su na svom parketu nadigrali Miami Heat sa 112:94, što im je bila čak 18. pobjeda u posljednjih 19 susreta.

Donovan Mitchell sa 26 poena bio je prvo ime meča. Bojan Bogdanović je odigrao 31 minutu za Utah, zabio je 19 koševa i upisao šest skokova i tri asistencije te Rudy Gobert sa 16 poena. Najefikasniji kod Miamija bio je Kendrick Nunn sa 23 poena.

Phoenix je bio bolji od Philadelphije na domaćem parketu. Dario Šarić je odigrao 20 minuta za Phoenix, zabio je 15 koševa i upisao dva skoka i četiri asistencije

Tagovi: Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Dario Šarić, Kyrie Irving, Kevin Durant, Donovan Mitchell
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE