GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jedan hrvatski reprezentativac u idealnoj momčadi Eura

Jedan hrvatski reprezentativac u idealnoj momčadi Eura
IZNENAĐENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.07.2021 / 17:22
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ove nedjelje spušta se zastor na 16. europsko nogometno prvenstvo, a tko će s njega otići najsretniji, odlučit će reprezentativci Italije i Engleske

Još je jedna utakmica ostala na ovogodišnjem Euru, posve drugačijem od dosadašnjih 15. U nedjeljnom finalu igraju Italija i Engleska, a mnogi se slažu kako su baš ove dvije reprezentacije i napravile najveći iskorak posljednjih mjeseci te da su, prema prikazanom, i zasluženo u finalu.

No, osim što ćemo doznati tko će biti novi europski prvak, ove nedjelje specijalizirani sportski portal The Athletic ponudio je i idealnu momčad ovog neobičnog Eura.

Naravno, hrvatske navijače, nakon ispadanja od Španjolske u osmini finala, a u kojoj su Dalićevi igrači primili dva čudnovata gola, jer kod prvog je Rebić vezao kopačke, a kod drugog Gvardiol kasnio s izlaskom na svog igrača jer je pio vodu, ovaj je izbor pomalo i iznenadio.

Jer u njemu nije već mnogo puta opjevani Luka Modrić, nego malo prije spomenuti - 19-godišnji igrač RB Leipziga Joško Gvardiol.

- Pozicija lijevog beka je jako interesantna, a na njoj je Gvardiol iz Hrvatske. Nevjerojatan je podatak da je službeno debitirao za reprezentaciju protiv Engleske na Euru, što je super način za prvi nastup za reprezentaciju. Zamijenio je Bornu Barišića u jednoj od prijateljskih utakmica uoči Eura i više nije izlazio iz momčadi. Solidan u obrani, Gvardiol se priključuje napadu točno kad treba iako je prirodno riječ o stoperu o kojemu ćemo još puno čuti', objašnjeno je zašto se Gvardiol našao na toj listi.

Inače, u idealnoj momčadi The Athletica su: Sommer - Coufal, Bonucci, Blind, Gvardiol - Pedri, Hojbjerg, De Bruyne - Sterling, Benzema, Ronaldo.

Tagovi: idealna momčad Eura, Joško Gvardiol, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE