GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jedvaj bi mogao napustiti Bayer

Jedvaj bi mogao napustiti Bayer
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.05.2020 / 08:43
Autor: SEEbiz / Germanijak
LEVERKUSEN - Kako javljaju njemački mediji, Tin Jedvaj ovog bi ljeta mogao postati napustiti Bayer Leverkusen.

Naime, veoma je izgledno da će njegov ugovor otkupiti Augsburg, momčad u kojoj se Jedvaj nalazi na posudbi od ljeta prošle godine, a sada bi navodno mogao postati njihov član za stalno.

Ova transfer glasina pojavila se u twitter sferi, a prenio ju je i popularni Transfermarkt, stoga je ovaj potencijalni transfer itekako moguć.

Nadalje, valja istaknuti kako su u Augsburgu zadovoljni njegovim izvedbama ove sezone te su upravo radi toga spremni aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora koja iznosi sedam milijuna eura.

S druge strane, Apotekari ne bi imali ništa protiv ovakvog razvoja situacije. Zanimljivo, iako im se Jedvaj "vraća", oni već sada gledaju neke druge igrače koji mogu pokriti mjesta desnog beka i stopera, a njihova najveća meta ovog ljeta je Brazilac Emerson.

Podsjećamo, Jedvaj je postao član Bayera u siječnju 2015. godine kada ga je momčad iz Leverkusena otkupila od Rome za sedam milijuna eura. Za Apotekare je skupio ukupno 101 nastup u svim natjecanjima, a ugovor mu traje još tri godine.

Dodajemo za kraj kako je za reprezentaciju odigrao 24 utakmice, a jedina dva pogotka u "kockastom" dresu zabio je u utakmici protiv Španjolske kada su Vatreni slavili rezultatom 3:2 u svojoj prvoj pobijedi u povijesti u Ligi nacija.

Tagovi: Tin Jedvaj, Bayer Leverkusen, Emerson, Augsburg
PROČITAJ I OVO
Gvardiol zabio Fulhamu dva predivna gola
BRILJIRA
Gvardiol zabio Fulhamu dva predivna gola
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Cityja svladali su u gostima Fulham 4-0 u prvom susretu 37. kola engleske Premier lige te su se s tom pobjedom vratili na vrh ljestvice.
Dalić na Konferenciji o liderstvu: U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti
DOGAĐAJI
Dalić na Konferenciji o liderstvu: U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti
ZAGREB - „Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv“, u organizaciji neprofitne udruge Centar Ignacije i drugih tvrtki partnera, okupila je istaknute govornike iz svijeta biznisa, sporta, novinarstva, znanosti i Crkve.
Mike Budenholzer novi trener Phoenixa
TRENERI
Mike Budenholzer novi trener Phoenixa
PHOENIX - Phoenix Sunsi brzo su pronašli zamjenu za Franka Vogela, a njega će naslijediti Mike Budenholzer.
Zajec još jednom podržao Jakirovića
PODRŠKA
Zajec još jednom podržao Jakirovića
ZAGREB - Pojedini hrvatski mediji jutros su objavili da je Dinamo donio odluku prema kojoj će na kraju sezone otpustiti Sergeja Jakirovića, a na klupu prve momčadi vratiti Igora Bišćana. Maksimirski klub reagirao je objavom na Instagramu i tu informaciju nazvao neistinitom.
Denver razbio Minnesotu i vratio se u igru
NBA PLAYOFF
Denver razbio Minnesotu i vratio se u igru
MINNEAPOLIS - Denver Nuggetsa pobijedili su Minnesota Timberwolvese 117:90 u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije NBA lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE