" />
"> Joakim Noah objavio kraj karijere | SEEbiz.eu

Joakim Noah objavio kraj karijere

Joakim Noah objavio kraj karijere
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2021 / 22:49
Autor: SEEbiz / H

NEW YORK - Francusko-američki košarkaš Joakim Noah, koji je bez kluba otkako mu je istekao ugovor s Los Angeles Clippersima ove zime odlučio je u 36.godini prekinuti igračku karijeru nakon 13 sezona u NBA, javlja u ponedjeljak "The Athletic".

Noah je dva puta sudjelovao u All-Star utakmici (2013, 2014).

Prema "The Athleticu", Noah je htio karijeru završiti u dresu Chicago Bullsa u kojima je proveo veći dio svoje NBA karijere.

Nakon što je dva puta bio sveučilišni prvak s Florida Gatorsima (2006. i 2007.), Noaha, sina bivšeg francskog tenisača Yannicka Noaha, 2007. su na draftu izabrali Bullsi. U devet sezona između 2007. i 2016. igrao je u doigravanju šest puta zaredom (od 2009. do 2014.), a 2011. je stigao do konferencijskog finala.

Poslije Bullsa igrao je za New York Knickse (2016.-2018.), a onda za Memphis Grizzliese (2018-2019). S LA Clippersima je potpisao ugovor u ožujku 2020.

Za francusku reprezentaciju je odigrao 22 utakmice između 2009. i 2011. kada su osvojili naslov europskih prvaka

Tagovi: Joakim Noah, Chicago Bulls, New York Knicks, Los Angeles Clippers, Yannick Noah
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE