GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić briljirao, igrači odali počast Ukrajini

Jokić briljirao, igrači odali počast Ukrajini
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2022 / 08:32
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
NEW YORK - Golden State Warriorsi su se s pauze za All-Star vratili još jači, a svoju su dominaciju pokazali u susretu protiv Trail Blazersa.

Ključna je bila druga četvrtina u kojoj su košarkaši Golden Statea ubacili 39 poena što ih je na kraju dovelo do visoke pobjede od 132:95.

Čak osam košarkaša Warriorsa je imalo dvostruke brojke. Stephen Curry i Klay Thompson su ubacili po 18 koševa i tako svojoj momčadi ukupno donijeli 36 poena, dok je Jordan Poole ubacio 15 poena. Rookie Warriorsa Jonathan Kuminga je zaslužan za 17 poena i osam skokova, a po 10 poena su upisali Andrew Wiggins, Gary Payton II, Kevon Looney i Otto Porter Jr.

Nikola Jokić predvodio je Nuggetse sa 25 bodova, 12 skokova i devet asistencija u pobjedi nad Sacramento Kingsima od 128:110. Jokić je većinu koševa ubacio u prvom poluvremenu, a onda je dodao gas pred kraj i odveo svoju ekipu do pobjede s osam poena u zadnjoj četvrtini.

Uz Jokića, briljirao je i Will Barton sa 31 poenom, a u toj su brojci i tri trice pa mu sada treba još njih pet da prođe J.R.Smitha koji je ispisao povijest sa 768 ubačenih trica. Kod Denvera je još Morris upisao 19 poena, a Aaron Gordon 12. Kod Kingsa je najbolji bio Domantas Sabonis s 33 poena, 14 skokova i šest asistencija, dok je De'Aaron Fox dodao 20 poena.

Igrači obje ekipe su odali počast Ukrajini spajanjem ruku za vrijeme minute šutnje, a uoči utakmice su centar Kingsa Alex Len i njegov sunarodnjak Svi Mykhailiuk iz Toronto Raptorsa poslali poruku na Twitteru. Ukrajinski dvojac je izrazio zabrinutost ruskom invazijom i ponudio pomoć domovini.

"Ukrajina je miroljubiva, suverena država u kojoj žive ljudi koji žele odlučivati o svojoj sudbini. Molimo se za naše obitelji, prijatelji, rođake i sve ljude koji su na teritoriju Ukrajine. Nadamo se da će ovom stravičnom ratu što prije doći kraj. Dragi naši Ukrajinci, držite se! Naša snaga je u jedinstvu! Mi smo uz vas", poručio je dvojac.

Rezultati:

Pistons - Cavaliers 106:103

Nets - Celtics 106:129

Thunder - Suns 104:124

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Golden State Warriors, Stephen Curry, Klay Thompson
PROČITAJ I OVO
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE