GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić briljirao protiv Houstona

Jokić briljirao protiv Houstona
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2020 / 07:47
Autor: SEEbiz
DENVER - Nikola Jokić imao je još jednu partiju iz snova, triple-doubelom je pobedio Houston - Denver je Rocketse nadigrao sa 124:111!

Nije Jokić dozvolio da ga umor savlada kao u partiji protiv Kingsa, kada je popustila koncentracija u završnici, ovaj put je sve na vreme bilo rešeno, a Jokić je ubacio 19 poena uz čak 18 asistencija i 12 skokova!

Ovaj put, imao je adekvatnu podršku Murraya sa 21 poenom, pa je sve bilo lakše, ispratio ih je i Milsap sa 19 poena. Sa druge strane, Harden je potvrdio da i nespreman lako rešeta, ubacio je 34 poena, Vud je imao 23.

Denver je vodio u većem delu meča sa 10-20 poena razlike, bilo je 120:95 u poslednjoj deonici i slutilo je na debakl Hjustona, ali su Nuggetsi na kraju spustili tempo i dozvolili Houstonu da smanji prednost do konačnih 13.

Usput, Jokić je došao do rekorda karijere po asistencijama, ujedno je i prvi centar sa više od 18 asistencija još od 1968. i Wilta Chamberlaina!

Sa druge strane, pobedi se radovao i Bogdan Bogdanović, njegova Atlanta je neporažena posle tri utakmice. Hoksi su uz 29 poena Janga bili bolji od Detroita, koji je imao dva raspoložena strelca, po 27 poena ubacili su Jackson i Grant.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Jamal Murray, Houston Rockets, James Harden
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE