GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić isključen, Curry briljirao

Jokić isključen, Curry briljirao
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2021 / 07:33
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
NEW YORK - Chicago Bullsi stali su na kraj seriji pobjeda Brooklyn Netsa i slavili domaću pobjedu 118:95

Bullsi su ovom pobjedom stigli do omjera pobjeda i poraza 7-3, a pregazili su Netse u posljednjoj dionici igre koju su dobili 42-17 uz šut 14-22. Na ulazu u zadnju četvrtinu kod zaostatka Bullsa 80-76 napravili su domaći seriju 13-0 od koje se gosti nisu oporavili.

DeMar DeRozan vodio je Bullse sa 28 poena, dok je Zach LaVine ubacio 24. Ayo Dosunmu je s klupe ubacio 15 uz 7 skokova. Najefikasniji kod Netsa bio je Kevin Durant s 38 poena.

Učinak večer svakako je ostvario Stephen Curry koji je upisao 50 poena, 10 asistencija, 7 skokova i 3 ukradene lopte u domaćem slavlju njegovih Golden State Warriorsa protiv Atlante 127:113. Iz igre je šutirao 14-28, 9-19 za tricu, te savršenih 13-13 sa linije slobodnih bacanja. Warriorsima, koji i dalje igraju bez ozlijeđenog Klaya Thompsona, je ovo bila deveta pobjeda u 10 odigranih susreta.

Denver Nuggetsi su kod kuće savladali Miami Heat 113:96 u susretu u kojem su Nikola Jokić i Markieff Morris isključeni. U završnici susreta Jokić je grubo s leđa nasrnuo na Morrisa, a što se zapravo dogodilo pogledajte u nastavku.

Will Barton vodio je Nuggetse s 25 poena, dok je Jokić završio susret sa 23 poena, 15 skokova i 10 asistencija. Jimmy Butler vodio je Heat s 31 poenom.

Dallas Mavericksi su na domaćem parketu pobijedili New Orleans Pelicanse sa 108:92 na krilima Luke Dončića koji je susret završio s 25 poena i 5 asistencija, dok su Tim Hardaway Jr. i Jalen Brunson ubacili svaki po 17 poena

Tagovi: Nikola Jokić, Stephen Curry, Chicago Bulls, DeMar DeRozan, Zach LaVine. Ayo Dosunmu
PROČITAJ I OVO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE