GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić odigrao gotovo savršenu utakmicu

Jokić odigrao gotovo savršenu utakmicu
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.02.2023 / 08:13
Autor: SEEbiz
MIAMI - Nikola Jokić odigrao je gotovo savršenu utakmicu i odveo Denver Nuggetse do šeste pobjede u posljednjih osam utakmica, a 40. u sezoni.

U pobjedi u Miamiju 112:108 nije ostvario novi triple-double, ali do 27 poena, 12 skokova i osam asistencija stigao je gotovo bez ijedne pogreške, šutirajući 12/14 iz igre i 3/3 iz slobodnih bacanja, a pritom nije imao ni jednu izgubljenu loptu, piše Index.

Iako takve brojke nisu nezapamćene, Jokić je jedini koji je više od jedanput u karijeri na utakmici ubilježio barem 25 poena, 10 skokova i pet asistencija uz 85% šuta i bez ijedne izgubljene lopte. A sinoć je sve to učinio dok ga je čuvao jedan od najboljih obrambenih centara lige Bam Adebayo.

Miamijevog centra uništavao je na sve moguće načine, tehnikom, snagom, pa čak i brzinom. Na samom početku "prodao" mu je Dream Shake, slavni potez Hakeema Olajuwona, a malo poslije oslobodio ga se piruetom. U drugom poluvremenu kaznio ga je neočekivano projurivši pokraj njega, a u samoj završnici leđnom tehnikom izgurao ga je do obruča i nakon finte zabio za potvrdu pobjede.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE