GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić odveo Denver do pobjede u New Yorku

Jokić odveo Denver do pobjede u New Yorku
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2021 / 21:38
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Košarkaši Denver Nuggetsa slavili su na gostovanju u Madison Square Gardenu, gdje su u prvoj utakmici večerašnjeg programa NBA lige svladali domaće New York Knickse sa 113-99.

Nuggetse je do pobjede predvodio prošlogodišnji najkorisniji (MVP) igrač NBA lige srbijanski centar Nikola Jokić koji je postigao 32 koša, uz šut 14/19, 11 skokova i pet asistencija. Veliki doprinos dao je igrač s klupe Zeke Nnaji koji je ubacio 21 poen pogodivši pet od devet pokušaja za tricu, a imao je i osam skokova.

U domaćoj momčadi najbolji je bio Julius Randle sa 24 koša, osam asistencija i sedam skokova.

Knicksi su ovim porazom, trećim u nizu, pali ispod 50% pobjeda (11-12) i trenutačno se nalaze na 11. mjestu u Istočnoj konferenciji, koje bi na kraju osnovnog dijela sezone značilo da su ostali bez doigravanja. Srećom po njih, odigrali su tek nešto više od četvrtine utakmica.

Denver je došao do polovičnog učinka (11-11), što mu donosi osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji u kojoj su se izdvojile prve tri momčadi, Golden State (19-3), Phoenix (18-4) i Utah (15-7), dok je sedam momčadi unutar jedne pobjede razlike.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Zeke Nnaji, New York Knicks
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE