GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić ponizio Portland

Jokić ponizio Portland
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2022 / 08:37
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
NEW YORK - Nikola Jokić odigrao je još jedan MVP meč koji je donio pobjedu Denveru protiv Portlanda, uvjerljivo sa 140:108.

Jokić i dalje dirigira Denverom, iako ima ozbiljnih kadrovskih problema, sada je stradao Portland u režiji Somborca, koji je opet dao dosta atraktivnog materijala kada je u pitanju sagledavanje poteza igre.

I prije kraja 3. dionice Denver je zgazio preko stotke, bilo je 25 razlike na 100:75, Nagitsi je imao preko 30 poena prednosti, nisu bili milostivi iako se meč bližio kraju, maksimalna razlika je bila + 37 u posljednjim trenucima je maksimalno iskorištenje izostanka Lillarda i McColluma.

Jokić je opet "sakrio" loptu od čuvara, dodao je i bez gledanja lako rješavao situacije pod košem, doveo je do ludila Nurkića i središnju liniju, a mladi Little bio je žrtva njegovog učinkovitog zakucavanja.

Na kraju je imao učinak od 20 poena, osam skokova i sedam asistencija, najefikasniji je bio Barton s 21 poenom, Campazzo je bio zadužen za dodavanja s 12 asistencija i 18 poena.

Imao je pravu podršku suigrača Jokića, Green je imao 19 poena, pa su čak četiri igrača Denvera bila učinkovitija od najboljeg strijelca Portlanda, McLemore je imao 18 poena.

Mladi Highland je u Denveru stigao do 17 poena, s druge strane Jusuf Nurkić je pokazao da ne može izaći na kraj s Jokićem, ostao je na 10 poena i osam skokova, nije se imao čemu nadati bez Lillarda i McColluma.

Denver je došao do treće pobjede u posljednje četiri utakmice, samo su Clippersi bili bolji od Jokića i momčadi Michaela Malonea.

Trener Denvera može biti sretan što su igrači s klupe donijeli 66 poena, Campaco je sjajnoj ulozi dodao četiri ukradene lopte, Jokić je na parketu proveo samo 28 minuta.

Milwaukee je protiv Golden Statea, u kojem se Bjelica nije proslavio, opravdao epitet prvaka, za 15 minuta na terenu imao je skok i tri asistencije uz sedam promašaja iz igre, Adetokumbo je dominirao s 30 poena, 12 skokova i 11 asistencija .

Oklahoma je bila uvjerljiva protiv oslabljenog kanadskog Brooklyna - Gilges Alexander je postigao 33 poena uz 10 skokova i devet asistencija, Dort je dodao 27 poena.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE