GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić zamalo sam dobio Lakerse, Davis je u zadnjoj sekundi zabio tricu za pobjedu (VIDEO)

Jokić zamalo sam dobio Lakerse, Davis je u zadnjoj sekundi zabio tricu za pobjedu (VIDEO)
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2020 / 08:09
Autor: SEEbiz / H
ORLANDO - Drama u drugoj utakmici finala Zapada između LA Lakersa i Denvera. Tricom u zadnjoj sekundi Anthonyja Davisa iz izuzetno teške situacije Lakersi su pobijedili Denver 105:103.

U posljednjoj četvrtini gledali smo pravu dramu. Nuggetsi su tri minute prije kraja djelovali izgubljeno, imali su osam poena minusa i izgledalo je da će LeBronova momčad lagano stići do 2:0, a onda se ukazao Nikola Jokić.

Srbin je sam počeo igrati, vezao je 11 poena u nizu i doveo je Denver na koračić do pobjede i izjednačenja u seriji. Ostalo je samo tri sekunde do kraja, a onda je Davis pogodio nemoguću tricu upravo preko Jokića za veliku pobjedu i vodstvo 2:0 u seriji.

Jokić je susret završio a 30 poena, imao je i 9 asistencija, no najviše će se pamtiti nestvarna rola u samom finišu dvoboja kad je doslovce sam skoro pobijedio Lakerse.

*Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale - ovaj red ide u najjače sivo i kurziv

Lakersi su slično kao u prvoj utakmici serije imali veliku prednost, vodili su i sa 16 poena prednosti, ali Denver se nije predavao. U završnici susreta je grickao prednost rivala, a u zadnjoj minuti Jokić je popravio pokušaj Jamala Murraya i pogodio za prednost Denvera.

Uzvratili su Lakersi preko Davisa, pa je Malone uzeo minutu odmora za konačan dogovor uoči posljednjeg napada. Loptu je primio Jokić, išao je jedan na jedan s Davisom i zabio, nakon čega je Lakersima ostalo samo 20 sekundi. Izgledalo je da se Denver obranio, ali ostalo je još tri sekunde kad je Davis iz teške situacije preko Jokićeve ruke zabio za pobjedu.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Nikola Jokić a 30 poena, uz 6 skokova i 9 asistencija, kao i 4 ukradene lopte. Iz igre je šutirao 9 od 20 (1 od 4 za tri poena), dok je sa slobodnih bacanja pogađao 11 od 12. Uz njega najbolji su bili Jamal Murray s 25 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

Kod Lakersa je junak meča Anthony Davis bio je i najefikasniji s 31 poenom i 9 skokova, a LeBron James je upisao 26 poena i 11 skokova.

Idući dvoboj finalne serije između Denvera i Lakersa na programu je u noći između utorka i srijede od 03.00.

Tagovi: Nikola Jokić, Anthony Davis, Jamal Murray, LeBron James, Denver Nuggets, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE