GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokićev otac: Ovo su razlozi zašto Nikola neće igrati za reprezentaciju Srbije

Jokićev otac: Ovo su razlozi zašto Nikola neće igrati za reprezentaciju Srbije
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2021 / 08:14
Autor: SEEbiz/Nova.rs

SOMBOR - Branislav Jokić, Nikolin otac, otkrio je nove detalje zbog kojih centar Denvera ovog leta neće igrati za Srbiju.

Govorio je i o odnosu sa novinarima i izneo nove detalje Jokićevog otkazivanja reprezentaciji ovog leta:„Jednostavno se izviniš ljudima, ako je takav dogovor da ne želiš da ništa posebno da komentarišeš. To je Nikolina zasluga i on jedini treba da komentariše. Nažalost su izgubili četvrtu utakmicu, Nikola je završio sezonu. Ima malih zdravstvenih problema sa snajom, koja je u drugom stanju. Ne znam kako će se to odraziti na zbivanja koja slede. Treba da se porodi u Americi. Ljudi treba da shvate da čovek treba da dobije dete i to je bitnije od svega ostalog“, rekao je Branislav Jokić za TV Sombor.

„MVP nagrada je zaslužena. Kad pročitamo koliko je novinara glasalo. Maltene jednoglasno. Normalno da nam je svima drago. Verovatno je i njemu. Nismo nešto mnogo pričali o tome. Braća su to najžešće doživela jer su bili prisutni tamo. Kao porodica u Somboru smo imali ogroman pritisak od novinara, ali smo imali prećutni dogovor da ne komentarišemo ništa“, rekao je Jokić.

„Nikolin radni dan je bio ovakav: U pola 8 ustajanje, od 8 u teretani, oko 10 dođe u štalu, provede jedan deo dana ovde, potom ode na vikendicu, pa se uveče vrati i ide u grad, kao i svi mladi ljudi.“

„Nema planova. I dalje ima ugovor sa Nagetsima. Da li će biti promene ugovora… O tom potom. Uglavnom, radno mesto ga čeka. Treba da radi dalje, da zadovoljava sebe, klub, gazde, navijače, porodicu“, rekao je, između ostalog, otac najboljeg košarkaša planete.

Podsetimo, Nikola je ovim rečima objavio odluku da ne igra za Srbiju.

„Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti“, rekao je Jokić.

Tagovi: nikola jokić, košarkaška reprezentacija srbije, denver nuggets, jokićeva supruga, branislav jokić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE