GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jordan: On je nadmašio sva naša očekivanja

Jordan: On je nadmašio sva naša očekivanja
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2021 / 16:53
Autor: SEEbiz
CHARLOTTE - Rookie Charlotte Hornetsa LaMelo Ball sve se bolje prilagođava NBA okruženju u kojem je jedna od najboljih priča kad su mladi igrači u pitanju.

Nakon što je u prvoj utakmici ostao bez ubačaja, danas je za mnoge izgledni kandidat za osvajanje nagrade koju liga daje najboljem novaku lige.

S prosjecima od 15.8 poena, šest skokova, 6.3 asistencije i 1.6 osvojenih lopti po susretu predvodi sve rookieje u ligi, a puno se priča i o njegovim atraktivnim dodavanjima. Vjerovao je u to vlasnik Hornetsa Michael Jordan kad je Ball biran kao treći na draftu, ali priznaje da i njega iznenađuje kako se brzo snašao među košarkaškom elitom.

''Nitko od nas nije očekivao da će se ovako brzo prilagoditi ligi. Nadmašio je sva naša očekivanja'', poručio je Jordan.

Nakon razočaravajuće startne utakmice Ball je na prosjeku od 44.9 posto šuta i 37.8 posto za tri poena. Ni obrana mu nije loša za 19-godišnjaka na početku karijere, a sve to pomaže i Hornetsima koji su u ovom trenutku među momčadima koje drže mjesto ljestvice s kojeg se ide u doigravanje.

Dvaput je već, i na Jordanovom zadovoljstvo, bio najbolji novak mjeseca.

Tagovi: LaMelo Ball, Michael Jordan, Charlotte Hornets
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE