GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još jedan double-double Zubca u pobjedi Clippersa

Još jedan double-double Zubca u pobjedi Clippersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2022 / 08:37
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - LA Clippers su sinoć kod kuće sa 117-98 pobijedili Sacramento Kingse, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u slavlju svoje momčadi sudjelovao s još jednim double-doubleom.

Zubac je u 24:32 minute na terenu zabio 15 koševa (šut iz igre 7/11) i ugrabio 12 skokova uz dvije asistencije. Najbolji strijelac Clippersa bio je Paul George koji je utakmicu završio sa 23 koša. Clipperse u utorak očekuje prva utakmica play-in turnira Zapadne konferencije protiv sedme momčadi Zapada Minnesota Timberwolvesa.

Kingse je predvodio Davion Mitchell sa 22 ubačaja.

Phiuladelphia 76ers su također na svom terenu sa 133-120 bili bolji od Indiana Pacersa i to najviše zahvaljujući Joelu Embiidu koji je ubacio 41 koš uz 20 skokova te pridodao tome četiri skoka, dvije asistencije i jedan blok.

Pratio ga je James Harden sa 22 poena i 14 asistencija, dok su Tobias Harris i Tyrese Maxey dodali svaki po 18 koševa.

Oshae Brissett je bio najbolji pojedinac u redovima Pacersa sa 20 ubačaja.

Memphis Grizzlies su sa 141-114 nadigrali gostujuće New Orleans Pelicanse. Ja Morant se vratio na teren nakon pauze od devet utakmica i u 27 minuta je zabio 21 koš uz devet asistencija.

Grizzliesi, drugi u Zapadnoj konferenciji, nadigrali su Pelicanse u trećoj četvrtini sa 55-33 što je rekordni učinak momčadi u jednoj dionici utakmice.

Golden State Warriors su u predzadnjoj utakmici regularnog dijela sezone sa 100-94 svladao San Antonio Spurse koji su zbog ovog poraza pali na deseto mjesto na Zapadu.

Jordan Poole je predvodio Warriorse, koji su osigurali treće mjesto Zapadne konferencije, sa 18 koševa. San Antonio, koji će u srijedu u play-in turniru igrati protiv New Orleansa, predvodio je Lonnie Walker IV sa 24 ubačaja.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Paul George, Joel Embiid, James Harden, Reggie Jackson
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE