GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još jedan velikan ozbiljno zagrizao za Gvardiola

Još jedan velikan ozbiljno zagrizao za Gvardiola
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2023 / 21:48
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Priča oko Joška Gvardiola istovremeno je kristalno jasna i potpuno nejasna.

Jasno je da se radi o dragulju koji budi interes mnogih velikana, isto tako je jasno da će njegova cijena biti paprena. No pored neprestanih, opravdanih ili neopravdanih napisa o njegovoj budućnosti, ostaje nejasno tko u ovom trenutku zaista konkurira za Gvardiolov potpis. A kada su transferi u pitanju, nema pouzdanijeg novinara od Fabrizija Romana.

Romano se u nedjelju dotakao teme našeg rastućeg reprezentativca. Istina je da se najveći interes za Gvardiola javlja u Engleskoj, kao i da se s upravom Leipziga teško postižu dogovori ako se radi o igračima koje planiraju zadržati. Evo kako trenutno stoje stvari prema najpouzdanijem izvoru u nogometnom svijetu:

- Mnogo toga pokreće se oko Joška Gvardiola. Chelsea ga iznimno cijeni i održava interes, ali u otvorenoj utrci je još klubova. Liverpool je tijekom siječnja napredovao po pitanju kontakta s Leipzigom, ali shvatio je da je tada bilo nemoguće da stoper napusti klub. No, Liverpool je i dalje zainteresiran - kaže Romano u najnovijem videu na svom YouTube kanalu, gdje svakodnevno ažurira postojeće informacije o transferima.

Tagovi: Joško Gvardiol, Chelsea, RB Leipzig, Liverpool, Fabrizio Romano
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE