GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još jedna odlična utakmica Ivice Zubca

Još jedna odlična utakmica Ivice Zubca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2022 / 08:34
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Sjajnu utakmicu sinoć je odigrao Ivica Zubac u gostujućem slavlju njegovih LA Clippersa.

Slavili su Clippersi protiv Houstona 113:100, a Zubac je vodio svoju momčad sa 22 poena, 12 skokova, dvije asistencije i jednom blokadom. Na parketu je proveo 24 i pol minute, a iz igre je šutirao 8-12. Clippersima je to bila četvrta uzastopna pobjeda i šesta u zadnjih sedam utakmica, a Rocketse su savladali treći puta u tri utakmice od 17. veljače na ovamo.

Iako igraju bez ozlijeđenih zvijezda Kawhija Leonarda i Paula Georgea Clippersi su na omjeru 33-31, dvije pobjede preko učinka od 50% po prvi put nakon 22. prosinca prošle godine.

Drugi najefikasniji igrač Clippersa bio je Marcus Morris Sr. sa 18 poena.

Dallas Mavericksi Luke Dončića sinoć su slavili u Los Angelesu na gostovanju kod Lakersa 109:104

Lakersi su na poluvremenu gubili sa 15 poena razlike, sve preokrenuli u trećoj dionici i poveli, da bi u posljednjoj četvrtini Mavericksi stigli do slavlja. Strijelce Mavericksa s 25 poena vodio je Dončić, a upisao je i 8 skokova i 5 asistencija. Jalen Brunson dodao je 22 poena, a Dorian Finney-Smith 16. Kod Lakersa je prednjačio LeBron James sa 26 poena i 12 skokova, dok je Carmelo Anthony ubacio 20 poena.

Minnesota je na domaćem parketu pobijedila Golden State sa 129:114 na krilima nezaustavljivog Karla-Anthonyja Townsa koji je upisao 39 poena uz 9 skokova. D'Angelo Russell je zabio 22, a Malik Beasley 20 za Timberwolvese, dok je Warriorse vukao Stephen Curry s 34 poena.

Toronto Raptorsi su drugi put u dva dana pobijedili Brooklyn Netse, ovoga puta kod kuće sa 109:108. Najefikasniji kod Raptorsa sa 24 poena bio je Gary Trent Jr., dok je kod ujednačenih Netsa najefikasniji sa 19 poena bio James Johnson.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Karl-Anthony Towns, LaMarcus Aldridge, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE