GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još jedna odlična utakmice Ivice Zupca

Još jedna odlična utakmice Ivice Zupca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.08.2020 / 09:11
Autor: SEEbiz / Sportnet
ORLANDO - Odluku o tome tko će s drugog mjesta na Zapadu ući u doigravanje i tako izabrati na startu Luku Dončića, Kristapsa Porzingisa i Dallas Maverickse, dao je izravni dvoboj između Denver Nuggetsa i LA Clippersa.

I jedni i drugi imali su uz taj meč još jedan do kraja ovog dijela sezone i konačne odluke, a da bi Nuggetsi došli do drugog mjesta morali su upisati dvije pobjede, a Clippersi istovremeno dva poraza.

Već na prvoj stepenici Nuggetsi su zapeli, nisu uspjeli svladati Clipperse i porazom 124:111 osigurali su poziciju tri.

Ne može se reći da nisu imali šanse, dobrim dijelom meča bili su u prednosti, imali i u drugom poluvremenu plus osam, ali završnica Clippersa bila je predobra te su otišli do pobjede.

Zadnje vodstvo na susretu Denver je imao na početku zadnje dionice kada je vodio 94:91, a nakon čega je krenula serija Clippersa 9:0. Tricom Jeramija Granta Denver se još jednom približio, ali pet poena tada veže Patrick Patterson i Nuggetsi do kraja susreta nisu više uspjeli doći na posjed do potpunog povratka u utakmicu.

Ubrzo su Clippersi otišli na dvoznamenkastu prednost i mirno su dovršili posao. Završeno je 124:111, čak i uvjerljivije nego što se tijekom susreta činilo da će završiti.

Ivica Zubac nastavio je s dobrim nastupima pa je za 21 minutu upisao 15 poena (7/9 za dva, 1/2 slobodna), uhvatio 12 skokova i podijelio dvije asistencije te je bio jedini u obje momčadi s dvoznamenkastim brojem skokova.

Paul George ubacio je 27 poena, Kawhi Leonard 26 uz pet skokova, a Lou Williams 23 uz sedam asistencija.

Kod Nuggetsa Jerami Grant ubacio je 25 poena uz šest skokova, a Nikola Jokić dodao je 17 poena, 13 asistencija i sedam skokova.

Tagovi: Ivica Zubac, Nikola Jokić, Kristaps Porzingis, Luka Dončić, Los Angeles Clippers
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE