GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Josip Brekalo ima koronavirus

Josip Brekalo ima koronavirus
ZARAZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.10.2020 / 16:39
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nakon Ante Budimira (30) i Andreja Kramarića (29), krilni igrač Wolfsburga Josip Brekalo (22) treći je hrvatski nogometni reprezentativac koji ima koronavirus.

Wolfsburg je na svojim stranicama objavio kako je Brekalo pozitivan na COVID-19 i kako je trenutačno u samoizolaciji.

"Wolfsburg će biti bez Brekala u narednim danima. Igrač se dobro osjeća i trenutno nema nikakve simptome," objavio je klub.

Brekalo je u vikendu koji je iza nas igrao u ligaškom susretu protiv Borussije Monchengladbach (1-1), a na terenu je proveo 89 minuta.

Prije pet dana nakon povratka s reprezentativnog okupljanja pozitivan test na koronavirsu imali su napadač Hoffenheima Andrej Kramarić i napadač Osasune Ante Budimir.

Kramarić je igrao na prijateljskoj utakmici sa Švicarskom i dvoboju Lige nacija sa Švedskom, gdje je zabio pobjednički gol, dok je protiv Francuske ušao u igru u 80. minuti.

Budimir je debitirao za "Vatrene" u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske, a nastupio je i u Zagrebu protiv Francuske u susretu Lige nacija kada je ušao u igru u 61. minuti umjesto Brune Petkovića. Usto je bio i na klupi tijekom dvoboja protiv Švedske.

Tagovi: Josip Brekalo, koronavirus, Wolfsburg, Ante Budimir, Andrej Kramarić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE