GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Joško Gvardiol potpisao za Dinamo

Joško Gvardiol potpisao za Dinamo
TALENTIRANI STOPER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.06.2020 / 15:29
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - U četvrtak je napokon prekinuta neizvjesnost, Joško Gvardiol (18) potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s Dinamom.

Petogodišnji. Megatalentirani stoper u četiri je utakmice nakon korone bio standardan prvotimac, a dosad je imao stipendijski ugovor, što je otvaralo razna pitanja.

Sa svih strana stizale su informacije da je novi ugovor formalnost, međutim, razvukla se priča neko vrijeme, a dok nije službeno - nikad se ne zna. Pogotovo što je Gvardiol već odavno u fokusu mnogih inozemnih klubova, bilo je već i konkretnih upita i ponuda, međutim, što se mladog stopera tiče nikakve dvojbe nikad nije bilo, Dinamo je bio prvi i jedini izbor.

- Svako dijete koje se u Zagrebu bavi nogometom sanja da zaigra za Dinamo. Ja sam svoj san ostvario kad sam debitirao. Želim se afirimirati u Dinamu i vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me dalje čeka - rekao je Joško Gvardiol nakon potpisivanja za službenu stranicu kluba.

- Ovo je velika stvar za nas, Joško se razvio u igrača kojemu je samo nebo granica - dodao je za klupsku stranicu Zoran Mamić, sportski direktor.

Tagovi: Joško Gvardiol, Dinamo, Zoran Mamić
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE