GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jotić umjesto u Benficu seli u Vardar

Jotić umjesto u Benficu seli u Vardar
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.07.2020 / 15:10
Autor: SEEbiz / H
SKOPLJE - Hrvatski rukometaš Lovro Jotić (25) novi je član Vardara iz Skoplja, objavili su u četvrtak makedonski mediji.

Jotić je karijeru trebao nastaviti u lisabonskoj Benfici, ali nakon što je portugalski klub smanjio proračun zbog pandemije koronavirusa, prihvatio je poziv Vardara.

Prethodnu sezonu 25-godišnji srednji vanjski je proveo u bitoljskom Eurofarm Pelisteru, gdje je surađivao sa sadašnjim trenerom Vardara Stevčeom Aluševskim.

Nastupao je i za danski Aalborg, PPD Zagreb, Zamet, Dubravu i Umag.

Jotić je hrvatskoj javnosti postao poznatiji nakon što je za seniorsku reprezentaciju debitirao na Svjetskom prvenstvu 2017. u Francuskoj.

Godinu potom nije se našao na spisku Line Červara za EP u Hrvatskoj, ali se među 'Kauboje' vratio 2019. na SP-u u Njemačkoj i Danskoj. Hrvatska je tu zauzela šesto mjesto, a Jotić je u drugoj fazi zamijenio ozlijeđenog Luku Cindrića.

Foto: SEHA league

Tagovi: Lovro Jotić, Vardar, Benfica, PPD Zagreb, Pelister
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE