GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jović opet zabio za Eintracht, Mainz iznenadio Leipzig

Jović opet zabio za Eintracht, Mainz iznenadio Leipzig
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2021 / 18:52
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - U 18. kolu Bundeslige predzadnji Mainz je priredio je veliko iznenađenje nakon što je u subotu kod kuće pobijedio drugoplasirani Leipzig sa 3-2.

Gosti su u prvom poluvremenu dva puta vodili 1-0 i 2-1 preko Tylera Adamsa (15) i Marcela Halstenberga (30), ali Mainz se oba puta vratio iz zaostatka, a dvostruki strijelac bio je Moussa Niakhaté u 24. i 35. minuti. Pobjedu Mainzu, tek drugu u prvenstvu, donio je Leandro Barreiro u 50. minuti.

Eintracht iz Frankfurta je u gostima kod Arminije došao do uvjerljive 5-1 pobjede. Eintracht je nakon 33. minute vodio sa 3-0 uz dva pogotka Portugalca Andréa Silve (25, 33), dok je jednog dodao Srbin Filip Kostić (27). U strijelce su se još upisali Joakim Nilsson (51-ag) i Luka Jović (75), kojemu je to treći gol u dresu Eintrachta otkad se vratio iz Real Madrida.

Freiburg je na domaćem terenu protiv Stuttgarta slavio sa 2-1. Gosti su poveli preko svog najboljeg strijelaca Silasa Wamangituke u 7. minuti. No, Ermedin Demirović (14) i Korejac Woo-yeong Jeong (37) donose preokret u korist domaćina, a dodatno im je pomogao napadač Stuttgarta Nicolas Gonzalez koji u 45. minuti nije iskoristio penal.

Hrvatski branič Borna Sosa nije bio u sastavu Stuttgarta.

Bayer Leverkusen je izgubio od Wolfsburg sa 0-1, a strijelac za goste bio je Ridle Baku u 35. minuti. Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Leverkusena. Josip Brekalo je za Wolfsburg je ušao u igru u 61. minuti, a Marin Pongračić, koji se oporavio od ozljede, nije ulazio u igru za "vukove".

Nakon tri uzastopna poraza Augsburg je slavio protiv Union Berlina sa 2-1, a dvostruki strijelac bio je Florian Niederlechner.

Tagovi: Luka Jović, Eintracht, Mainz, Leipzig, Filip Kostić, Moussa Niakhaté
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE