GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Juranović potpisao za Union Berlin

Juranović potpisao za Union Berlin
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.01.2023 / 15:12
Autor: SEEbiz / index.hr
BERLIN - Josip Juranović novi je igrač Uniona iz Berlina. Bundesligaš je transfer potvrdio na svojim službenim kanalima, a hrvatski reprezentativac potpisao je višegodišnji ugovor i tako završio višetjednu priču o nastavku svoje karijere.

Juranović je u Berlin stigao iz Celtica za odštetu od 8.5 milijuna eura, koja može narasti na više od deset ako se aktiviraju bonusi.

"Dolaskom u Union ostvario se moj san. Bundesliga je vrlo intenzivna i fizički teška liga, što meni odgovara i jedva čekam zaigrati pred našim navijačima. U Unionu želim napredovati i napraviti korak više u svojoj karijeri", rekao je Juranović za službenu klupsku stranicu, a sportski direktor kluba je dodao:

"Josip nam savršeno odgovara zbog svoje brzine, vještine, ali i iskustva. Uvjereni smo da smo kupili igrača koji nam odmah može pomoći da budemo bolji i vrlo smo sretni što će biti dio naše momčadi u sezonama koje dolaze."

Juranović je prije dolaska u Union bio u Celticu, u koji je stigao u ljeto 2021. iz Legije za tri milijuna eura. Prije Legije Juranović je bio član Hajduka, u koji je došao još 2015. iz Dubrave. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 27 utakmica.

Tagovi: Josip Juranović, Union Berlin, Celtic, Hajduk, Legia
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE