GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Juventus se oprostio od Morate, Dybale i Bernardeschija

Juventus se oprostio od Morate, Dybale i Bernardeschija
OPROŠTAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 16:18
Autor: SEEbiz
TORINO - Torinski Juventus se u četvrtak i službeno oprostio od trojice nogometaša koji su utkali svoje umijeće u uspjehe "Stare dame" u posljednjih nekoliko sezona, a radi se o španjolskom reprezentativcu Alvaru Morati, argentinskom napadaču Paulu Dybali i talijanskom reprezentativcu Federicu Bernardeschiju.

Dybali i Bernardeschiju s današnjim danom završava ugovorna obveza s Juventusom i na tržištu su kao slobodni igrači, dok će se u Moratinom slučaju u petak aktivirati posljednja godina ugovora koju ima s madridskim Atleticom, a koji ga je protekle dvije sezone držao na posudbi u Juventusu.

Torinski klub je imao opciju za otkup Moratinog ugovora po cijeni od 35 milijuna eura, ali je vodstvo kluba procijenilo da je to previsok iznos za 29-godišnjeg Španjolca za čiju su posudbu u protekle dvije sezone platili 20 milijuna eura. Vodstvo Juventusa je pokušalo u proteklim mjesecima ispregovarati nižu odštetu za Moratu, ali Atletico nije pristao na ponuđene financijske uvjete.

Dybalini predstavnici su bili u pregovorima s milanskim Interom, ali je i u tim razgovorima došlo do zastoja nakon što je talijanski doprvak dogovorio dolazak Romelua Lukakua na posudbu iz Chelseaja.

Bernardeschi također još nema novi klub, a bio je u pregovorima s Napolijem.

Tagovi: Alvaro Morata, Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, Juventus
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE