GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Juventus želi Kovačića

Juventus želi Kovačića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2020 / 15:31
Autor: SEEbiz / Index.hr
TORINO - Prema informacijama talijanskog Calciomercata, Mateo Kovačić na meti je Juventusa.

Talijani pišu da operacija djeluje realno jer bi torinski klub u Chelsea poslao Aarona Ramseyja i određenu svotu novca, a iznos bi tek trebali dogovoriti.

Juventus se želi osloboditi Velšanina koji je u klub stigao besplatno prošloga ljeta, a trenutačno prima osam milijuna eura godišnje, što je za talijanskog prvaka previše u odnosu na ono što pruža na terenu, smatra spomenuti talijanski izvor.

S druge strane, londonski klub dobro poznaje mogućnosti 30-godišnjeg Ramseyja, koji je dugi niz godina igrao za Arsenal.

Stara dama će doživjeti velike promjene u veznom redu, blizu odlaska je Miralem Pjanić koji je u pregovorima s Barcelonom, a Juventus od španjolskog kluba želi Brazilca Arthura.

Kovačić ove sezone u Chelseaju igra vrhunski nogomet pod vodstvom Franka Lamparda i Englez ga se sigurno neće lako odreći.

Mateo je u 37 nastupa zabio dva gola uz tri asistencije i jedan je od najkonstantnijih igrača Bluesa ove sezone po pitanju forme i kvalitete igre.

Tagovi: Mateo Kovačić, Juventus, Chelsea, Aaron Ramsey, Arsenal, Arthur, Frank Lampard
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE