GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kaleb: Predugo smo neke stvari gurali pod tepih

Kaleb: Predugo smo neke stvari gurali pod tepih
NAKON PORAZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2021 / 22:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska sportska javnost pod dojmom je teškog poraza od Argentine na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Završilo je 23:19, a nakon dvoboja u mix-zoni u Kairu izjave su dali kapetan Domagoj Duvnjak i Marko Mamić, čovjek koji je dugo, gotovo do samog kraja bio naš jedini strijelac u drugom poluvremenu.

- Bila je ovo jedna užasna utakmica za nas, previše kaotična. Ovo je situacija u kojoj kao da se nervoza uhvatila u reprezentaciji. Nismo uspjeli - rekao je Duvnjak, a Mamić je dodao...

- Bili smo toliko neorganizirani da se ni kod izmjena nije znalo tko ulazi, a tko izlazi...

RTL-ov stručni sukomentator Nikša Kaleb ovako je ocijenio partiju Kauboja protiv Argentine.

- Prije svega možemo čestitati Argenticima na zasluženoj pobjedi. Nećemo njih analizirati, bitni smo sami sebi. Što se tiče našeg plasmana, papir sve trpi, ali praksa je nešto drugo. S ovakvom izvedbom teško je očekivati da imamo ikakve šanse protiv Danske. Ova utakmica nam je razotkrila mnoge stvari koje smo gurali pod tepih, sada smo vidjeli da nismo toliko dobro pripremljeni, da ne možemo igrati jedan na jedan, ali i da se ne možemo pouzdati u Duvnjaka da nam bude glavni u obrani i napadu - rekao je Kaleb.

Nije ovo običan poraz...

- U svakom slučaju, volio bih da smo mi ovu priču s Linom Červarom zaključili na ljepši način. Nažalost, tako se dogodilo. Danska i Francuska ispali su u prvom krugu na prošlom SP-u pa nikome nije pala dlaka s glave. Treba prespavati, vidjeti pa riješiti o tome tko će biti nasljednik Line Červara - poručio je nekadašnji reprezentativac.

Tagovi: Nikša Kaleb, Lino Červar, Mario Mamić, Domagoj Duvnjak, hrvatska rukometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE