GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Karoglan najavio dolazak novog pojačanja na Poljud

Karoglan najavio dolazak novog pojačanja na Poljud
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2024 / 17:15
Autor: SEEbiz
SPLIT - Posljednja utakmica, a ovaj put se pojavio Mislav Karoglan pred novinarima na pripremama. Ponudio je strateg Bijelih viđenje kompletnog pripremnog ciklusa, ali krenuo je sa susretom protiv SLASK-a.

- Rezultat malo prevelik, nerealan. U prvom dijelu nam je falilo više dubine, nedostajalo nam je više kretnje da raširimo, otvorimo protivnika. Da brže dođemo u završnicu. To je stvar koja se ponavlja, ali najteže je mijenjati navike. Zadatak je to koji moramo odraditi. Drugo, što sam želio vidjeti jest lijeva strana. Tu smo malo kratki, jer jednostavno nije lako dešnjaku na toj strani. Volio bih da to riješimo kako mislim da bi trebalo riješiti. Ali, kada pričamo o pripremama mogu biti zadovoljan – kazao je Karoglan.

Dva pojačanja u odnosu na jesen dobio je strateg Bijelih, Nikolu Kalinića i Laszla Kleinheislera.

- Nikola je s nama bio i prije, za mene je jedini novi igrač Laszlo. Mađar je igrač kojeg također znamo, ali nije bio s nama ranije pa ga trebamo uklopiti. Protiv Poljaka je bio za nijansu bolji u pozicioniranju.

Je li Hajduk jači u odnosu na jesen?

- Kad se vrati Diallo i dovedemo što trebamo dovesti, bit ćemo zaista jači.

Što trebate dovesti?

- Lijevog beka – odlučan je Karoglan.

- Moufi, Sigur i Hrgović su rješenja. Tko zna što može ovih 10 dana donijeti. U svakom slučaju, vjerujem tko god počne da će biti najbolji.

Hajduk je u petak dobio veliko pojačanje Ivana Perišića. Kontaktirali ste sa Perišićem, kakve su Vaše impresije glede njegova dolaska?

- Sretan sam, jer Perišić je jedan od najvećih hrvatskih igrača ikada na toj poziciji. Da je zdrav ne bi nam trebao ni lijevi bočni ni krilo. Imaš jedan u dva, sve imaš u Perišiću.

Kada očekujete da će se priključiti momčadi?

- To samo dragi Bog zna. Ono što je činjenica da mi nećemo forsirati. Kada Perišić osjeti da je spreman, mi smo spremni za njega.

Je li Hajduk spreman za Rijeku?

- Spreman je, ali bit će jako teško. Rijeka je momčad koja se iz nekog razloga nepotrebno podcjenjuje. Gledao sam utakmice sa Lilleom i Dinamom, meni je sve jasno. Rijeka je legitiman kandidat i momčad koja je u rangu Hajduka i Dinama – zaključio je Karoglan.

Dodajmo da je Uremović na utakmici sa SLASK-om dobio udarac u koljeno, dok je Livaja napustio igru šepajući, ali je potvrđeno da nema ozljede.

Tagovi: KAROGLAN, HAJDUK, RIJEKA, DIALLO
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE