GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Katastrofa Cibone u Baru, Prkačin se ozlijedio

Katastrofa Cibone u Baru, Prkačin se ozlijedio
ABA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2020 / 19:52
Autor: SEEbiz / H
BAR - Košarkaši Cibone u susretu su 2. kola regionalne ABA lige pretrpjeli novi težak poraz, na gostovanju u Baru izgubili su od Mornara sa 68-109 (14-27, 18-22, 15-29, 19-29).

Osim što je izgubila, Ciboni se u Baru vrlo brzo, nakon samo 2:18 minuta igre ozlijeido kapetan i najbolji igrač, 17-godišnji Roko Prkačin koji je izašao iz igre zbog problema s gležnjem. Bez Prkačina Cibona je protiv čvrste domaće momčadi izgledala potpuno nemoćno.

Susret je rezultatski riješen već u prvoj četvrtini u kojoj je Mornar nakon uvodne trice Bundovića napravio seriju 23-2 i stigao do prednosti od 23-5. Mornar je povećaovao svoju prednost sve do najvećih +43 (109-66) u posljendjoj minuti.

Filip Bundović je sa 22 koša i devet skokova bio jedina svijetla točka u Ciboni, dok je dkod domaćih šest igrača postiglo dvoznamenkast broj poena, najviše 14 Marko Jeremić.

Cibona je tako u prva dva kola upisala dva poraza s ukupnom razlikom od -79.

Mornar je nakon pobjede u Zadru u 1. kolu, u 2. kolu bio uspješniji i od još jednog hrvatskog predstavnika.

Tagovi: Cibona, Mornar Bar, Roko Prkačin, Filip Bundović, Marko Jeremić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE