GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kek: Novi sustav u utakmici protiv Hrvatske pokazao i dobre i loše strane

Kek: Novi sustav u utakmici protiv Hrvatske pokazao i dobre i loše strane
OCJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.03.2022 / 11:03
Autor: SEEbiz / H
DOHA - Slovenska nogometna reprezentacija je u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske u Dohi jučer (1-1) igrala u promijenjenom sustavu koji je pokazao neke probleme ali i dobre stvari, izjavio je u nedjelju slovenski izbornik Matjaž Kek.

"Iskoristili smo utakmicu protiv Hrvatske da provjerimo određene probleme, da pokažemo nešto novo i da dođemo na drugu energiju", rekao je Kek nakon utakmice.

"Protiv Hrvatske ne možete očekivati da ćete imati isti posjed lopte ili igrati jedan na jedan s Lukom Modrićem, Mateom Kovačićem ili Ivanom Perišićem. Konačni rezultat je za nas bolji nego što se moglo vidjeti na terenu. Ali drago mi je da smo neke od dogovorenih stvari odradili relativno dobro", dodao je.

Pojasnio je da su se vratili na postavu "koja je već donijela rezultate u Sloveniji" i prilagođena karakteristikama igrača.

"Nova postava je donijela neke probleme, ali i dobre stvari. Znali smo da će pritisnuti dvojicu napadača. Ali kada smo im se približili i natjerali ih na grešku, onda je bilo bolje”, rekao je Kek.

Također je naglasio da igrači na trenutke pokazuju previše poštovanja prema uglednijem nogometašu te da moraju borbenije reagirati. Ali na kraju je bio zadovoljan, ponajviše zato što nisu odustajali.

"Pozitivan ishod je uvijek dobar ako si pametan. Ako si budala, može te navesti da pomisliš da si učinio dovoljno kad nisi napravio baš ništa", zaključio je Kek, naglasivši kako je sve ovo priprema za četiri utakmice koje njegovu reprezentaciju očekuju u lipnju.

Tagovi: Matjaž Kek, slovenska nogometna reprezentacija, Luka Modrić, Mateo Kovačić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE