GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp: Dolazi nam zanimljivo razdoblje

Klopp: Dolazi nam zanimljivo razdoblje
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.02.2022 / 13:31
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Menadžer engleskog premierligaša Liverpoola Jurgen Klopp nije skrivao zadovoljstvo nakon što su "Redsi" deklasirali Leeds United sa 6-0 i približili se vodećem Manchester Cityju na svega tri boda zaostatka.

"Sviđa mi se odlučnost koju smo ponovno pokazali, zalaganje igrača. Dolazi nam zanimljivo razdoblje sezone. Moramo ostati stvarno usredotočeni," poručio je njemački stručnjak za klupsku stranicu.

Po dva gola zabili su Mohamed Salah (15-11m, 35-11m) i Sadio Mane (80, 90), a po jednog Joel Matip (30) i Virgil van Dijk (90+3).

Liverpool, koji sada ima isti broj utakmica kao Manchester City, zaostaje samo tri boda uz 12 preostalih utakmica, uključujući izravan susret na Etihadu na početku travnja.

"Iskreno, mi ne jurimo City. Pokušavamo pobjeđivati u svim našim utakmicama. Volim kada pobjeđujemo bez primljenog gola jer sve što radimo temelji se na vrhunsko organiziranoj obrambenoj izvedbi. Bez toga smo samo dobra nogometna momčad, ali uz to možemo biti uspješna nogometna momčad," naglasio je Klopp.

Njemački stručnjak je uvjerljivu pobjedu "Redsa" burno proslavio, a nakon utakmice je istaknuo kako se "malo zanio".

"Da sam tamo bio 10 sekundi kasnije, ne bih to učinio. Ali u tom trenutku sam se malo zanio, očito mi se to više ne događa prečesto. Jako mi se svidjelo kako je cijeli stadion reagirao na utakmicu i kako smo stvarno bili u igri kao momčad. Ne mogu biti zahvalniji na podršci ljudi jer se toliko stvari događa samo zbog njih," rekao je.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 63 boda, Liverpool ima 60, a treći je Chelsea sa 50 bodova.

Tagovi: Jurgen Klopp, Newcastle, Manchester City, Mohamed Salah, Sadio Mane, Liverpool, Saudijska Arabija
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE