GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp održao lekciju španjolskom novinaru nakon novog pitanja o koronavirusu

Klopp održao lekciju španjolskom novinaru nakon novog pitanja o koronavirusu
PRAVA REAKCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2020 / 21:47
Autor: SEEbiz / Klix.ba
MADRID - Nogometaši Liverpoola sutra će na stadionu Anfield u revanš susretu osmine finala Lige prvaka dočekati madridski Atletico, a uoči ovog susreta održana je press konferencija na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio Jurgen Klopp.

Šefa struke Redsa ponovo su pitali o koronavirusu, a Nijemac je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu.

"Došli smo iz Španjolske, škole su zatvorene, zabranjen je odlazak na stadione, rečeno je da se ne rukujemo prije utakmice, ali nogomet je igra u kojoj postoji fizički kontakt, zar niste zabrinuti da će nogometaši biti izloženi?", pitao je novinar Kloppa na konferenciji za medije uoči utakmice s Atletico Madridom.

"Jesi li ti iz Madrida? Živiš u Madridu. Jesi li zabrinut? Dio si društva i bez obzira na to što ne igraš utakmicu sutra trebao bi biti zabrinut i svi bi mi trebali biti zabrinuti. To je upravo ono što mi se ne sviđa. Sjediš ovdje i pitaš me to pitanje, ali si došao iz Madrida na utakmicu. Država je zatvorila škole i fakultete, a ti si očigledno zabrinut, ali misliš da je nogomet vrijedan tvog putovanja. To je naš zajednički problem. Ne možemo riješiti ovaj problem nogometom. Mi igramo i moramo uraditi svoj posao, a tvoj posao je da prenosiš informacije. Nadam se da to radiš bolje nego što postavljaš pitanja. To je trenutak kada se zaista naljutim, kada mi stvaraš osjećaj da ja imam problem koji vi nemate. Svi mi imamo isti problem u ovom trenutku", rekao je Klopp i nastavio:

"Dobro je za mene, za vas i za igrače što se ne rukujemo. Time što se 22 savršeno zdrava nogometaša ne rukuju, šalje se poruka društvu. Rekao sam prošloga tjedna da ne trebate meni postavljati ovakva pitanja, ali sada je drugačije. Ovaj put nije riječ o meni kao menadžeru, nego o meni kao ljudskom biću. Neke su stvari važnije od nogometa i to sada shvaćamo. Trebamo vrijeme da pronađemo rješenje za ovaj problem. Trebamo izbjegavati određene situacije u međuvremenu. Ne znam mnogo hoće li to pomoći. Problem s nogometnim utakmicama je taj što navijači kada nisu na stadionu možda će gledati utakmice zajedno u zatvorenim prostorima. Ne znam što je bolje rješenje u ovom trenutku, da budem iskren. Što god se odluči, mi ćemo to poštovati. Svi imamo djecu, roditelje, prijatelje i želimo da oni budu dobro. Jasno je da ćemo prihvatiti sve odluke, ali ne znam koliko to smisla ima. Neki ljudi misle da hoće i ja to prihvaćam", rekao je Klopp.

Tagovi: Jurgen Klopp, koronavirus, Atletico Madrid, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE