GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp oštro napao televizijske kuće (VIDEO)

Klopp oštro napao televizijske kuće (VIDEO)
BEZ DLAKE NA JEZIKU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2020 / 08:59
Autor: SEEbiz / Index.hr
LIVERPOOL - Jurgen Klopp je bez gotovo cijele obrane, kapetana i najboljeg strijelca ipak u derbiju devetog kola Premiershipa uspio uvjerljivo (3:0) pobijediti do tada vodeći Leicester. Usprkos trijumfu nad liderom, trener prvaka je razjaren.

Nakon pobjede Jurgen Klopp je davanje izjava za nositelje televizijskih prava iskoristio za bijesni monolog usmjeren upravo protiv TV kuća. Menadžer Redsa ogorčen je što se njegovi, ali i nogometaši svih ostalih klubova, ubitačno troše ozljedama, umorom i bolestima u ionako pretrpanom rasporedu, koji je prošle i posebno ove sezone dodatno zgusnut zbog pandemije koronavirusa.

Krivcima za to smatra televizijske kuće, koje inzistiraju da se igraju sve utakmice i natjecanja klubova i reprezentacija, kako bi im se isplatila skupo plaćena televizijska prava. Klopp se zato u izjavi za Sky obrušio na tu kuću i BT Sport. Njegov monolog koji slijedi gledatelji u Engleskoj i ostatku Europe nisu mogli vidjeti ni čuti. Svijet je za njih saznao zahvaljujući američkom NBC-u:

"Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi. Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom navečer u euro-kupovima i za reprezentacije, a onda subotom i nedjeljom u podne u Premiershipu, nisam siguran da ćemo sezonu završiti s 11 zdravih igrača. Znam da vas nije briga za to, to i je problem."

"Ne govorim ovo samo zbog nas, Liverpoola, nego zbog svih igrača. Igrača Engleske koji idućeg ljeta predstavljaju ovu zemlju na Euru. Evo, čini se da je za vikend Saka ozlijedio koljeno na utakmici Premiershipa, nakon što je prije toga u samo tjedan dana igrao čak tri utakmice za Englesku."

"Ako mi netko još jednom spomene televizijska prava, stvarno ću poludjeti. Treba poštovati potpisane ugovore s televizijskim kućama, ali oni nisu napravljeni ni potpisani za korona-sezone. Svi se moramo prilagoditi novoj situaciji pa tako i sada tu pričamo s maskama. Sve se promijenilo, život se promijenio, samo isti ostaju ugovori s televizijskim kućama, koje na svaki prigovor odgovaraju: 'To je naše i mi to ne puštamo.' Molim?!"

Tagovi: Jurgen Klopp, Liverpool, Premier league
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE