GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp stao u obranu Lovrena

Klopp stao u obranu Lovrena
LIVERPOOL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2020 / 17:19
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LIVERPOOL - Jürgen Klopp, menadžer Liverpoola, stao je žustro u obranu Dejana Lovrena koji se našao na udaru kritika nakon prvog premierligaškog poraza 'Redsa' u sezoni.

Liverpool je poražen na gostovanju kod Watforda s 3:0, a nakon susreta igrač Watforda Troy Deeney rekao je da je njegova momčad namjerno napadala po Lovrenovoj strani obrane, koji je nazvao 'lakšom stranom', budući je na drugoj stajao Virgil van Dijk. Također, mnogi su se navijači nakon susreta okomili na vatrenog stopera i na društvenim mrežama.

Lovrenu je to bi prvi premierligaški nastup od početka prosinca prošle godine, a Klopp je želio naglasiti koliko vjeruje u hrvatskog stopera.

"Nije pošteno, ali svijet je takav. Ljudima koji krive Dejana Lovrena za naš poraz ne mogu pomoći", rekao je Klopp, koji je nagovijestio da bi Liverpoolova momčad u utakmici FA Cupa protiv Chelseaja (u utorak) mogla biti puno jača nego u ranijim utakmicama u tom natjecanju protiv Evertona i Shresburyja.

"Puno puta u životu razgovaram s ljudima koji znaju manje od mene o nogometu. I to je u redu, ja sam dobro plaćeni premierligaški trener i trebao bih znati više od većine. Ali ne želim raspravljati na toj razini. Da, bio je veliki izazov za Dejana igrati protiv Troya Deeneyja i mnogi drugi stoperi bi se mučili u tim specifičnim situacijama. Joe (Gomez) je ranije imao problema u sličnim situacijama i vjerujatno se svi u njima nađu", objasnio je Liverpoolov trener.

"Dejan i Joel (Matip) odigrali su za nas na tim pozicijama senzacionalne utakmice, ali kao i u životu, moraš biti zdrav, a kada si zdrav onda moraš uhvatiti ritam. To je najteža stvar u profesionalnom nogometu. Kada si izvan ritma ti treniraš, ali to nije to. Dejan je izvrstan stoper", dodao je Klopp.

Tagovi: Jürgen Klopp, Dejan Lovren, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE