GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp: Za Man. Utd. u dvije godine više penala negoli za Liverpool u pet i pol

Klopp: Za Man. Utd. u dvije godine više penala negoli za Liverpool u pet i pol
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.01.2021 / 14:59
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Trener Liverpoola Juergen Klopp, nakon poraza 0-1 od Southamptona u 17. kolu Premier lige, smatra da ih je sudac oštetio jer nije dosudio penal u 51. minuti kada je branič "svetaca" Jack Stephens igrao rukom u šesnaestercu.

"Meni je to izgledalo kao čisti penal. Obratio sam se četvrtom sucu, a on mi je odgovorio da je već izvršena VAR provjera i da nema penala. Za Manchester United je u dvije godine dosuđeno više penala negoli za Liverpool u pet i pol godina koliko sam ovdje. Kako je to moguće, možda je greška u meni", izjavio je za britanske medije Klopp i dodao: "Nažalost to ne možemo promijeniti, ali to ne može biti alibi za našu lošu partiju. Mi se moramo promijeniti i na to se moramo fokusirati".

Southampton je u ponedjeljak na svom St. Mary's stadionu svladao vodeći Liverpool 1-0, a pogodak je postigao Danny Ings odlično izvedenim lobom već u 2. minuti utakmice. Unatoč tome "redsi" su ostali na vrhu ljestvice sa 33 boda, koliko ima i drugoplasirani Manchester United, ali United ima utakmicu manje. Treći je Leicester sa 32 boda, a Southampton je na šestom mjestu sa 29 bodova.

Tagovi: Jurgen Klopp,Southampton, Liverpool, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE