GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koeman: Naš problem je obrana

Koeman: Naš problem je obrana
BARCELONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2020 / 09:07
Autor: SEEbiz / Index.hr
CADIZ - Barcelona je u 12. kolu La Lige poražena kod Cadiza 2:1. Gosti su imali samo tri udarca u okvir u 90 minuta i na kraju došli do novog podviga nakon što su 17. listopada pobijedili Real Madrid u gostima 1:0.

Ovim porazom Barcelona je nakon deset kola ostala na 14 bodova i sada za vodećim Atleticom zaostaje 12 bodova nakon samo deset odigranih utakmica.

Odmah nakon utakmice konferenciju za medije održao je trener Barcelone Ronald Koeman koji je prozvao svoje igrače zbog pogrešaka u obrani.

"Teško je objasniti ovakav poraz. Došli smo ovdje s dobrim nizom rezultata. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, a u drugom smo bili bolji. Izgubili smo zbog pogreške kakva se ne očekuje od naše ekipe. Igrači nisu bili fokusirani, stav ekipe nije bio dobar, nisu krivi samo braniči", rekao je Koeman pa dodao:

"Teško je objasniti neke golove koje primamo. Mislim da je u pitanju manjak koncentracije i agresivnosti na lopti. Ne mogu objasniti kako smo primili drugi gol. Ovo je veliki korak u utrci za titulu. Jako smo razočarani, ali moramo to prihvatiti. Zaostatak od 12 bodova za Atletico Madridom je golem. Ima još puno utakmica, ali ako ne smanjimo razliku između toga kako igramo kod kuće i toga kako igramo u gostima, neće nam biti pomoći."

Junak utakmice je 35-godišnji Alvaro Negredo, nekadašnji napadač Manchester Cityja i španjolske reprezentacije. Iskusni je napadač presjekao loptu koju je Clement Lenglet vraćao svom vrataru Marc-Andreu Ter Stegenu i uspio zabiti za 2:1.

"Uvijek morate analizirati utakmice. Mislim da smo prema naprijed stvorili dovoljno prilika, ali njihov golman je bio fenomenalan. Kad takva ekipa povede, zatvori se i kasnije je teško zabiti gol. Primili smo golove kakve druge momčadi koje sam trenirao nikad ne bi primile", rekao je Koeman pa dodao:

"Mi smo Negredu servirali gol za pobjedu. To je naša pogreška. Ne smijemo primiti takav gol. Ovo nije jedini takav gol i to me boli. Nismo dovoljno agresivni u obrani i ne osvajamo duele. Hitno se moramo popraviti."

Tagovi: Ronald Koeman, Barcelona, Cadiz, Marc-Andre Ter Stegen, Clement Lenglet, Alvaro Negredo
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE