GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koeman: Pedri je impresivan

Koeman: Pedri je impresivan
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.10.2020 / 08:44
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Barcelona se oporavila od subotnjeg poraza u El Clasicu 3:1 i odličnom izvedbom u Torinu svladala Juventus 2:0 u drugom kolu grupne faze Lige prvaka.

Ousmane Dembele doveo je Barcelonu u rano vodstvo, a pobjedu je potvrdio Leo Messi iz penala u 90. minuti.

"Pružili smo sjajnu partiju protiv vrlo jake europske momčadi. Stvorili smo puno prilika, sretan sam zbog stila igre i karaktera koji smo pokazali. Ovo nam je bila najbolja izvedba u sezoni, svakako najkompletnija", rekao je Ronald Koeman, koji je konačno imao razloga za zadovoljstvo, nakon što je na posljednje tri utakmice u La Ligi Barcelona osvojila samo jedan bod.

Koeman je napravio cijeli niz promjena u odnosu na poraz od Reala, Griezmann se vratio u prvu postavu, De Jong je dobio defenzivniju ulogu, a mladi Pedri je dobio prednost u odnosu na Fatija, koji je kasnije ušao s klupe. I praktički sve te odluke pokazale su se dobrima.

"Kontrolirali smo sredinu, a Griezmannu je falilo malo sreće, ali igrao je dobro. Imali smo poteškoća u obrani, ali znao sam da De Jong može igrati povučenije. Već je tako igrao za Nizozemsku, a i danas je dobro odgovorio. Najvažnije je da smo radili kao momčad, a Pedri je bio posebno impresivan zbog karaktera koji je pokazao u ovoj situaciji, s obzirom na dob od 17 godina. Pobjeda protiv snažne momčadi poput Juvea sigurno će nam pomoći u nastavku sezone", rekao je Koeman.

Nizozemski trener bio je ponosan i na to što je momčad igrala hladne glave unatoč kaosu u klubu koji je kulminirao ostavkom predsjednika Bartomeua.

"Momčad je pokazala da na nju to nije utjecalo. Predsjednik Bartomeu tu je odluku donio za dobrobit kluba", zaključio je Koeman.

Tagovi: Ronald Koeman, Pedri, antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Barcelona, Juventus, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Neočekivani potez Novaka Đokovića
TENIS
Neočekivani potez Novaka Đokovića
MADRID - Neočekivana vijest dolazi iz Madrida. Nakon poraza u Monte Carlu u polufinalu protiv Caspera Ruuda, odlučio je da neće igrati Mutua Madrid Open.
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE