GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koemanov negativni rekord

Koemanov negativni rekord
LOŠ START
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2020 / 09:03
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Nogometaši Barcelone su u subotu upisali tek bod (1:1) na gostujućem terenu protiv Deportivo Alavesa.

Domaćine je u 31. minuti u vodstvo doveo Luis Rioja, dok je za goste u 63. minuti pogodio Antoine Griezmann i postavio konačni rezultat unatoč tome što je od 62. minute Barcelona igrala s igračem više nakon što je drugi žuti karton zaradio Jota.

Barcelona nakon prvih šest kola La Lige ima tek osam bodova, što je najgori start katalonskog kluba u prvenstvenu sezonu nakon sezone 2002/03. Tada je Louis Van Gaal u svojem drugom mandatu na klupi Barcelone također u prvih šest utakmica upisao osam bodova.

Prije njega, još je jedan Nizozemac loše startao u sezonu s Barcelonom. Riječ je o Rinusu Michelsu koji je do danas potpisnik najgoreg Barcelonina starta u sezonu. On je u sezoni 1971/72. preuzeo klupu od Vica Buckinghama i u prvih šest prvenstvenih kola upisao tek četiri boda.

Bilo je to u vrijeme kada se pobjeda bodovala s dva boda, ali je Michels uspio upisati tek jednu pobjedu, dva remija i tri poraza, što bi mu po današnjem sistemu bodovanja donijelo pet bodova.

Očito Nizozemci u Barceloni nemaju sreće kada su u pitanju negativni rekordi. Iako je u Ligi prvaka krenuo s dvije pobjede, Ronald Koeman je u La Ligi uspio slaviti samo protiv Villarreala i Celte te upisati po bod protiv Seville i Alavesa, dok je poražen od Getafea i Real Madrida. Za aktualnim španjolskim prvakom Barcelona već zaostaje osam bodova uz utakmicu manje.

Tagovi: Ronald Koeman, Barcelona, La Liga, Rinus Michels
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE