GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Komak: Dinamo je bio hrvatski, a Hajduk jugoslavenski klub

Komak: Dinamo je bio hrvatski, a Hajduk jugoslavenski klub
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2023 / 09:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vlasnik trenutno vodećeg hrvatskog drugoligaša NK Zrinski Osječkog 1664, Ivan Komak, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom, gdje je govorio o ambicijama svog kluba koji želi uvesti u SuperSport HNL, a sudeći prema trenutnoj bodovnoj prednosti pred drugoplasiranim Šibenikom, za to ima ozbiljnih izgleda.

Komak je govorio i o sebi pa se tako izjasnio kao dinamovac i dao svoju interpretaciju hrvatske i jugoslavenske nogometne povijesti: "Ja sam dinamovac od 11. godine, kada je kod mene došla struja. Shvatili smo tko smo. Djeca su najiskrenija i najpoštenija, da se ne lažemo, znali smo kasnije koji si klub, da je Dinamo bio hrvatski, Zvezda srpski, a Partizan i Hajduk jugoslavenski. To je istina tako.

Ja sam dinamovac, ne znam, u takvoj sam bio sredini. Pamtim šezdeset i treću godinu, šezdeset i sedmu kad smo osvojili Kup velesajamskih gradova. Ja sam dinamovac i sutra kad ću igrati s njima, bit ću dinamovac, ali željet ću ih pobijediti. Hajduku se divim kakvu ima publiku. To je lijepo kada ljudi toliko žive za svoj klub. Dalmatinci su takvi, Dinamova publika je sasvim drukčija."

Komak je već ranije u istoj emisiji iznosio razne tvrdnje. Tako je najavio da klub koji trenutno igra na Gradskom vrtu planira preseliti u Zagreb kada izbore viši rang natjecanja, a jednog svog trenera je optužio i da je namjestio utakmicu.

Ovaj poduzetnik je poznat po tome što je od pozicije vozača dogurao do pozicije direktora Osječke pivovare. Svojevremeno je cijela njegova obitelj bila optužena za financijske malverzacije, no oslobođena je optužbi nakon suđenja. Osječka pivovara je sponzor kluba iz Jurjevca, koji se tri godine zaredom penjao u višu ligu.

"Želim da imamo još dva velika hrvatska brenda uz Vegetu. Hoću da bude Crni Radler broj jedan u svijetu i da ja budem broj jedan u svijetu u nogometu. Prije 16 godina sam bio smetlar, pomoćni radnik i palo mi je na pamet da ću biti prvak svijeta. Danas godišnje ulažem u klub oko 600 tisuća eura.

75 posto igrača po selima se ne otkrije. Njih treba otkriti i onda tu nisu novci, nego znanje. Ja ću trošiti pet puta manje nego NK Osijek i biti ispred njih. Ja ću za dvije godine postavljati gradonačelnika, a za četiri vladu. Jer kad postignete rezultat u privredi i nogometu, onda znači da nešto znate", rekao je ranije Komak.

Tagovi: ivan komak, dinamo, hajduk, zrinski osječko 1664, hnl
PROČITAJ I OVO
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE