GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Komnen Andrić na meti njemačkog velikana

Komnen Andrić na meti njemačkog velikana
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.11.2021 / 11:20
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Werder je debelo zagrizao za Komnena Andrića, njemački drugoligaš bi ga ove zime već želio vidjeti u svojoj svlačionici. Prema našim informacijama, do kraja studenog bi već trebala stići u službena ponuda u Maksimir.

Izvori Sportskih novosti tvrde da je Werder za Andrića spreman ponuditi milijun eura, možda eventualno nešto malo više.

Međutim, s takvom ponudom u plavom domu neće biti zadovoljni! Iz raznih izvora saznajemo da će Dinamo za Andrića, koji se poput Feniksa izdigao iz pepela tražiti više. U Maksimiru nikada ne istrčavaju s cijenama za svoje igrače, ali srpskog napadača teško da će pustiti ispod 2,5 do 3 milijuna eura. Štoviše, neke informacije govore da bi ga Modri željeli zadržati do ljeta iduće godine.

Naime, Dinamo očekuje da će se plasirati u europsko proljeće, da će voditi borbu za naslov prvaka, želi osvojiti Kup... To znači da će trebati imati jak roster jer će ritam utakmica biti žestok. Andrić je u odličnoj formi, sigurno će im trebati, tako da u plavom domu nisu skloni riskirati i pustiti ga.

Nadalje, vidite što se sad dogodilo, ozlijeđeni su bili i Jurić i Čop, nikad se ne zna hoće li ozljede tijekom sezone opet pokucati na vrata maksimirske svlačionice, tako da je napadač kvalitete Andrića itekako potreban, nema više niti Gavranovića, Petković je “desetka”, jednostavno, prodaja Andrića bi mogla biti zaista preriskantna. No, isto tako, znate kako to biva kad stigne neka ponuda koja se dopadne blagajni, onda ipak otvaraju neke druge perspektive. Pitanje jest hoće li Andrić zadržati formu, hoće li ga kad se oporave prestići Jurić i Čop? Hoće li ga se na ljeto moći prodati za cifru koja im se može ponuditi sada?

Takva pitanja su uvijek predmet razmatranja... Iako o svemu odlučuje klub, naravno da će se nešto pitati i Andrića, koji sad ima zaista sjajnu priliku otići u Njemačku. Uostalom, Dinamo nije želio prodati niti Marija Gavranovića, ali on je baš inzistirao na odlasku kad je vidio da nije u prvom planu. Nije dobro imati nezadovoljnog igrača u svlačionici. Uglavnom, sad se čeka ta službena ponuda Werdera, pa će se onda sve vidjeti...

Tagovi: Komnen Andrić, Dinamo, Werder, Duje Čop, Bruno Petković
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE