GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kovač otkrio kako je iznenadio PSG

Kovač otkrio kako je iznenadio PSG
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2020 / 15:07
Autor: SEEbiz
MONTE CARLO - Nogometaši Monaca u petak su navečer u derbiju 11. kola francuskog prvenstva na svom terenu pobijedili PSG. Momčad Nike Kovača je nakon prvih 45 minuta igre gubila 2:0, no u drugom poluvremenu su 'kneževi' stigli do preokreta i velike pobjede.

Nakon prvih 45 minuta igre činilo se kako će Monaco doživjeti pravi potop. Parižani su dominirali, Kylian Mbappe zabio je dva gola, a PSG-u su još dva poništena zbog minimalnih zaleđa... Momčad Nike Kovača bila je, boksačkim žargonom, na konopcima. Samo se čekali da u nastavku utakmice PSG dotiče grogiranog suparnika.

No, čuda se ipak događaju. U drugom poluvremenu je na terenu zaigrao neki drugi Monaco, Kovač je uveo Cesca Fabregasa i Caija Henriquea, igrače koji su kreirali senzacionalni preokret. Fabregas je prvo dvaput asistirao Kevinu Vollandu za 2:2, a potom je u 82. minuti preuzeo odgovornost i zabio penal za konačnih 3:2.

'Na poluvremenu sam rekao igračima da su bili loši, da to nije Monaco koji želim gledati', kazao je Niko Kovač i dodao:

'Rekao sam im da je sve moguće, da možemo pobijediti PSG ako budemo prava momčad i sretan sam s njihovom reakcijom. U prvom dijelu smo bili uplašeni, što nije bilo potrebno. Ako igramo brzo, ako igramo s jednim dodirom, možemo vjerovati u sve. Pa i oni su samo ljudi.'

Velika je ovo pobjeda, no Kovač ne želi euforiju...

'Ne želim se uzbuđivati oko pobjede iako smo ostvarili prekrasan rezultat.Gubiti 2:0 na poluvremenu protiv finalista Lige prvaka i na kraju pobijediti je sjajno, potrebna je odlična izvedba za tako nešto. No posao nije gotov. Sezona je i dalje jako duga', razmišlja Niko Kovač te otkriva recept kojim je 'srušio' PSG:

'Jedan gol može promijeniti cijelu situaciju u utakmici i to se dogodilo večeras. Moji igrači su bili jako dobri u drugom dijelu, možeš pobijediti PSG jedino kao momčad. PSG ima igrače svjetske klase i možemo se boriti s njima jedino ako igramo kao ekipa. To smo i učinili!'

Po svršetku utakmice igrači Monaca proslavljali su veliku pobjedu u svojoj svlačionici, a onda je u jednom trenutku ušao Niko Kovač. Svi su u trenu utihnuli, a Kovač se na engleskom kratko obratio igračima:

'Vidite što je moguće kada vjerujete', kazao je bivši hrvatski izbornik i pustio svoje igrače da nastave zasluženo slavlje.

Tagovi: Niko Kovač, Paris SG, Monaco, Cesc Fabregas, Kylian Mbappe
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE