GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kovačić pozitivan na koronavirus

Kovačić pozitivan na koronavirus
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.12.2021 / 15:44
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije i Chelsea Mateo Kovačić pozitivan je na koronavirus, objavili su iz redova aktualnog europskog prvaka.

Kovačić je već danima izvan stroja zbog ozljede tetive, a sada su hrvatskog veznjaka pogodili novi problemi.

"Imali smo loše vijesti s Kovom. Mateo je jučer bio na treningu s velikim osmijehom i bilo mi je pravo zadovoljstvo vratiti ga. Nažalost, danas je bio pozitivan na koronavirus i sada je u samoizolaciji," kazao je mendžer londonskog sastava Thomas Tuchel.

Podsjetimo, Kovačić se ozlijedio na treningu "Bluesa" uoči ključnog ogleda s Rusijom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru i izvan stroja je više od mjesec dana. Tek nedavno je počeo trenirati zbog teške ozljede, a sada mora u samoizolaciju.

Chelsea u srijedu očekuje gostovanju kod Zenita u kojem će "Bluesi" loviti pobjedu za potvrdu prvog mjesta u skupini. Chelsea i Juventus su osigurali prolaz u osminu finala Lige prvaka, a o "jedinici" će odlučiti zadnje kolo. Londonski sastav je bolji u međusobnom srazu s torinskom "Starom damom" pa im pobjeda u St Peterburgu protiv Zenita sigurno donosi prvo mjesto.

Osim Kovačića, Tuchel u St Peterburgu neće moći računati niti na Jorginha, N'Golo Kantea, Trevoha Chalobaha i Bena Chilwella.

"Sutra nam nedostaje nekoliko igrača. Chilwell je "out", N'Golo je također, Trevoh Chalobah je izvan stroja, Mateo Kovačić je vani, te Jorginho," poručio je njemački stručnjak na klupi engleskog sastava.

"Još nismo donijeli sve odluke jer smo upravo završili zadnji trening prije putovanja, ali možda ćemo napraviti neke promjene jer moramo razmišljati i o Leedsu u subotu," dodao je Tuchel.

Chelsea se trenutačno nalazi na trećem mjestu engleskog prvenstva sa 33 boda, dva manje od lidera Manchester Cityja. Ispred "Bluesa" je i Liverpool sa 34 boda.

Tagovi: Mateo Kovačić, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE