GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kramarić na meti Milana

Kramarić na meti Milana
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2021 / 08:14
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Opet se kuha oko Andreja Kramarića. Hrvatski napadač je već dugo vremena tiha patnja AC Milana, a talijanski velikan još jednom će pokušati realizirati taj transfer.

Posrnuli nogometni div se u vezu s Kramarićem dovodi već par godina, a to zanimanje postalo je aktualno i ovih dana. 'Rossoneri' nisu prestali pratiti ubojitog našeg golgetera koji je nedavno postao najefikasniji Hrvat u povijesti Bundeslige.

Sport Bild piše kako bi ga Hoffenheim želio zadržati te da će mu ponuditi novi ugovor (stari traje do ljeta 2022.) s primanjima većima od pet milijuna eura po sezoni koliko navodno sada ima, ali nešto će se pitati i Kramarića koji je prije mjesec dana u razgovoru za tportal najavio mogućnost odlaska.

'Posljednjih pet godina ovdje sam presretan, prezadovoljan ljudima, klubom, načinom na koji smo igrali. I s financijske strane. A bilo je puno prilika da napustim Hoffenheim. Ali nikad se nisu poklopili ti neki uvjeti koji bi me učinili sretnijim. Tako da sam birao svoju sreću', rekao je tada Kramarić i dodao:

'- Ali moram biti iskren, ove sezone, jer igramo loš nogomet, zbog čega sam bio nervozan, ustvari još sam uvijek, iako me idu golovi i sretan sam zbog svoje statistike, počeo sam prvi put razmišljati o mijenjanju sredine. Iako mi je stvarno savršeno ovdje. Naravno, to ne znači da ću otići, jer možda i proigramo.'

Tagovi: Andrej Kramarić, AC Milan, Hoffenheim
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE