GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kramarić zabio dvaput, Hoffenheim razbio Bayern

Kramarić zabio dvaput, Hoffenheim razbio Bayern
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.09.2020 / 17:32
Autor: SEEbiz / Klix.ba
HOFFENHEIM - Nogometaši Hoffenheima dočekali su danas u drugom kolu Bundeslige aktualnog prvaka Eerope i Njemačke - Bayern, a susret je završen pobjedom domaćih rezultatom 4:1.

Briljirao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je postigao dva pogotka.

Prvi je to poraz Bayerna u svim natjecanjima od 7. prosinca 2019. godine. Tada su od Bavaraca bolji bili nogometaši Borussije M'Gladbach rezultatom 2:1. Bavarci su bili bez poraza 32 utakmice, a pritom na svega dva susreta remizirali. Protiv Leipziga u Bundesligi i protiv Seville u Superkupu, ali su taj duel riješili u svoju korist nakon produžetaka.

Hoffenheim je došao do vodstva u 16. minuti susreta. Prednost domaćim donio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić. Korner je izveo Dennis Geiger, a Bičakčić je šutirao glavom i prevario je Manuela Neuera. Pokušao je Alphonso Davies spriječiti pogodak, ali nije uspio i domaćin je došao do vodstva.

Samo osam minuta kasnije bilo je 2:0 za domaće. Sam je pred Neuera izašao Munas Dabbur, lijepo je prebacio jednog od najboljih golmana svijeta, a defanzivci Bayerna nisu uspjeli izbiti loptu prije nego što je ona prešla gol liniju.

U 38. minuti susreta nakon jednog duela sa Leroyem Saneom povrijedio se reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić i uz pomoć medicinskog osoblja Hoffenheima napustio je teren. Dok je Bičakčić ležao povrijeđen na terenu Bayern je postigao pogodak. Fantastično je šutirao Joshua Kimmich, a Oliver Baumann nije imao nikakve šanse da zaustavi njegov udarac.

Hoffenheim je potvrdio pobjedu u drugom poluvremenu. Nakon asistencije Ihlasa Beboua Andrej Kramarić je u 77. minuti susreta povisio na 3:1, a reprezentativac Hrvatske s bijele točke u 92. minuti postavio je konačnih Hoffenheim - Bayern 4:1.

Tagovi: Andrej Kramarić, Hoffenheim, Joshua Kimmich, Bayern, Ermin Bičakčić
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE