GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar: Odigrali smo ispod svake razine

Krznar: Odigrali smo ispod svake razine
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.08.2021 / 08:13
Autor: SEEbiz / tportal
TIRASPOL - Nogometaši Dinama doživjeli su težak poraz u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka. Krznarova momčad deklasirana je kod Sheriffa sa 3:0, pa će sljedeće srijede imati težak posao kako bi izborio plasman u nogometnu elitu.

Znali su Dinamo i Damir Krznar da ih u Tiraspolu čeka težak posao protiv Sheriffa. I najavljivali su da bi mogli već u prvoj utakmici riješiti pitanje ukupnog pobjednika.

Međutim, zaboravili su u redovima hrvatskog prvaka da se nešto pita i suparnika, koji je održao nogometnu lekciju dinamovcima.

Naravno, ne treba gubiti nadu, jer prošle sezone Dinamo je i protiv Tottenhama izgubio 2:0 u prvoj utakmici, da bi u uzvratu odigrao sjajnu utakmicu, pobijedio 3:0 i stigao do velikog skalpa.

Sada s druge strane neće biti londonski klub, već ekipa iz Tiraspola, ali koja definitivno ima znanje i snagu. Samo se nadamo bez mogućnosti ponavljanja ovakve utakmice.

'Šerif je održao lekciju Dinamu. Odigrali smo ispod svake razine. Ne bih rekao da je stvar podcjenjivanja. Dopirali smo do igrača da je Šerif neugodna i brza momčad, nakon prvog poluvremena smo se neshvatljivo otvorili u drugom dijelu i to je njima sve išlo na mlin. Bili smo totalno beskrvni, bezvoljni, prihvaćam odogovornost jer ja sam taj koji ih je morao motivirati', skrušeno je priznao Dinamov trener Damir Krznar.

Komentirao je Krznar i ozljedu Perića, odnosno ulazak Moubandjea.

'Moubandje nam je bio jedina opcija koju smo imali za to, za stopera. Zbog Franjićeve dinamike ostavili smo njega na boku, a Moubandje je brži u toj centralnoj zoni. U drugom dijelu Moubandje i Theophile su stajali malo previsoko, malo predaleko, dopustili su da svaka dubinska lopta bude opasna prilika'.

Kako u uzvratu dostići tih 0:3?

'Teška misija, nemoguća misija, ali dok nada postoji, nećemo se predati. A tko bi mogao ući od odsutnih? Teško je procijeniti, ali jedini kojeg bismo mogli koristiti za tjedan dana je Ademi, ali i to je utrka s vremenom.

Tagovi: Damir Krznar, Dinamo, Sheriff, Dino Perić, Arijan Ademi
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE