GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar otkrio dobre vijesti oko Ademija i Petkovića

Krznar otkrio dobre vijesti oko Ademija i Petkovića
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2021 / 18:28
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Pred Dinamovim nogometašima je uzvratna utakmica četvrtfinala Europa lige. Igrat će je u četvrtak na gostovanju kod Villarreala, španjolske momčadi koja je u prvom ogledu na stadionu Maksimir slavila pobjedu 1:0.

Jedini pogodak na toj utakmici Villarreal je postigao iz kaznenog udarca u 44. minuti kada je precizan bio Gerard Moreno.

Uzvratni susret je najavio trenera Damir Krznar.

''Glupo je reći, ali našu najveću šansu vidimo u rezultatu koji imamo. Nema više kalkulacija. Ono što smo imali izgubiti, izgubili smo ovdje, a sada možemo samo dobiti. Zadatak je vrlo jednostavan - pobijediti. Bez obzira na ishod prve utakmice mi zaista živimo lijepe dane, a momčad je motivirana i raspoložena. Ne idemo s tamo bijelom zastavom. Od prvog do zadnjeg svi vjerujemo da možemo napraviti još jedan podvig'', rekao je u najavi utakmice Krznar koji je potvrdio da će i kapetan momčadi Arijan Ademi biti spreman za ogled.

''Ademi je imamo laganih problema nakon utakmice protiv Lokomotive. U pitanju je nagnječenje stopala, ali po svemu sudeći on će biti u konkurenciji za utakmicu. Najvjerojatnije i za početak susreta. Liječnička služba čini sve da ga osposobi i zasad su naznake da će početi utakmicu. Petković će biti na klupi. Po potrebi će ulaziti u utakmicu, vjerojatno 15, 20 ili maksimalno 30 minuta.

Dodajmo da nogometaši Dinama u srijedu putuju u Španjolsku i da su sukladno Uefinim pravilima jučer ujutro odradili testiranje na COVID-19. Svi su rezultati testova negativni.

Fotografija: Matija Habjak, Pixsell

Tagovi: Damir Krznar, Arijan Ademi, Dinamo, Bruno Petković, Villarreal
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE