GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar otkrio dobre vijesti oko Ademija i Petkovića

Krznar otkrio dobre vijesti oko Ademija i Petkovića
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2021 / 18:28
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Pred Dinamovim nogometašima je uzvratna utakmica četvrtfinala Europa lige. Igrat će je u četvrtak na gostovanju kod Villarreala, španjolske momčadi koja je u prvom ogledu na stadionu Maksimir slavila pobjedu 1:0.

Jedini pogodak na toj utakmici Villarreal je postigao iz kaznenog udarca u 44. minuti kada je precizan bio Gerard Moreno.

Uzvratni susret je najavio trenera Damir Krznar.

''Glupo je reći, ali našu najveću šansu vidimo u rezultatu koji imamo. Nema više kalkulacija. Ono što smo imali izgubiti, izgubili smo ovdje, a sada možemo samo dobiti. Zadatak je vrlo jednostavan - pobijediti. Bez obzira na ishod prve utakmice mi zaista živimo lijepe dane, a momčad je motivirana i raspoložena. Ne idemo s tamo bijelom zastavom. Od prvog do zadnjeg svi vjerujemo da možemo napraviti još jedan podvig'', rekao je u najavi utakmice Krznar koji je potvrdio da će i kapetan momčadi Arijan Ademi biti spreman za ogled.

''Ademi je imamo laganih problema nakon utakmice protiv Lokomotive. U pitanju je nagnječenje stopala, ali po svemu sudeći on će biti u konkurenciji za utakmicu. Najvjerojatnije i za početak susreta. Liječnička služba čini sve da ga osposobi i zasad su naznake da će početi utakmicu. Petković će biti na klupi. Po potrebi će ulaziti u utakmicu, vjerojatno 15, 20 ili maksimalno 30 minuta.

Dodajmo da nogometaši Dinama u srijedu putuju u Španjolsku i da su sukladno Uefinim pravilima jučer ujutro odradili testiranje na COVID-19. Svi su rezultati testova negativni.

Fotografija: Matija Habjak, Pixsell

Tagovi: Damir Krznar, Arijan Ademi, Dinamo, Bruno Petković, Villarreal
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE