GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar: Utakmica iz snova

Krznar: Utakmica iz snova
STRATEG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.03.2021 / 22:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo je povijesnim preokretom izbacio Tottenham u osmini finala Europa lige. Završilo je 3:0 na Maksimiru hat-trickom Mislava Oršića poslije produžetaka na Maksimiru.

Hrvatski je prvak tako nadoknadio poraz 2:0 iz Londona, a danas je Modre do pobjede vodio novi trener Damir Krznar.

Krznar je do utorka bio asistent Zoranu Mamiću. Podsjetimo, u utorak je potvrđena pravomoćna presuda Vrhovnog suda RH prema kojoj su Zdravko i Zoran Mamić, zajedno s bivšim direktorom Damirom Vrbanovićem, osuđeni zbog izvlačenja novca iz Dinama. Zdravko Mamić dobio je šest i pol godina i mora vratiti 52 milijuna kuna, a Zoran Mamić četiri godine i osam mjeseci.

Krznar je nakon utakmice ove komentirao veliku pobjedu. Nije propustio spomenuti svog bivšeg šefa.

"Jedna prekrasna, divna utakmica iz snova. Utakmica koju sanjate, a ne usudite se uopće sanjati. Čestitke cijeloj momčadi, disali su svi kao jedan, čestitke cijelom stožeru, čestitke cijelom klubu. Tottenham je bio što je bio i u prvoj utakmici, mi smo korigirali ono što smo griješili u prvoj utakmici i to je urodilo plodom. MI smo se dizali i s kontinuiranim napadom. To nam je dalo dozu samopouzdanja da možemo. Uživamo u poziciji na kojoj jesmo i nek nam fortuna u ždrijebu donese bilo što, pripremit ćemo se za onoga tko dođe i nadam se biti ovako dobri. Potrošila nas je ova utakmica, večeras nakon ponoći, akcija Tottenham prestaje i u ujutro se budimo s goricom. Čeka nas utakmica koja nam donosi ovakve svečanosti. Zaslužan je i naš dojučerašnji trener, njemu isto velike čestitke, donijeli smo i njemu malo sreće. Zoki, yes!"

Tagovi: Damir Krznar, Dinamo, Tottenham, Mislav Oršić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE