GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kukoč: Jordan je kao osoba super, najzaslužniji za sve što smo napravili

Kukoč: Jordan je kao osoba super, najzaslužniji za sve što smo napravili
POSLJEDNJI PLES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.06.2020 / 07:51
Autor: SEEbiz / Sportklub
CHICAGO - Toni Kukoč dao je na desetke intervjua zadnjih par tjedana, posljednji za Sportklub a u kojem je još jednom govorio o Posljednjem plesu, dokumentarcu koji je nezaobilazna tema u zadnjih mjesec i pol dana...

"Dobro se bilo prisjetiti, ali eto i tamo neke stvari saznaš nakon 20 godina.", nasmijao se Toni i nastavio:

"Iz NBA-a su došli s idejom da njihova ekipa prati nas na svim putovanjima, na svim utakmicama, da će biti prisutni u svlačionici, da imaju dokumentaciju i da će ako to završi dobro, da bi se u dogledno vrijeme nešto moglo napraviti. Eto snimljeno je 500 sati materijala, a Jordan je izabrao što će se prikazati"

Upravo je njihov odnos jedna od glavnih tema zadnjih tjedana

"Michael? Ma on je kao osoba super! On je prema meni uvijek bio super. Jasno, uvijek se događa neko provjeravanje kad dođe neki novi igrač. Uvijek je govorio da ništa nije radio drugima što on nije morao proći.", rekao je Kukoč i dodaje:

"Kao vođa i kao lider je najzaslužniji za ovo što smo napravili."

Jeli nepravedno što je izbačen s plakata?

"Ma ne, Steve Kerr je aktualan, on je trener Golden State, on je više u medijima i za gledatelje i za marketing je bio bolji izbor nego ja. Iako je i on sam rekao da sam trebao biti ja, ali to je toliko nevažno.", rekao je Kukoč i još je jednom ponovio koliko ga cijeni:

"Kerr? I u igračkom i u trenerskom dijelu pokazuje svoju inteligenciju, jedan od najinteligentnijih s kojima sam surađivao."

Pippen?

"Meni je najviše pomogao od svih, dobra, nesebična osoba! Ali ima netrpeljivost prema menadžmentu. Ni u jedinom jedinom trenutku nisam osjetio da on ima nešto protiv mene, pa on mi je pomogao najviše od svih tamo u prvoj godini".

Kako mu je bilo gledati taj dokumentarac?

"To su ipak uspomene, bitne stvari, vidjeti sve te igrače. kako smo izgledali, sva ta drama. Možda sam više bio zainteresiran da se vidi način kako smo tad igrali, košarka kako smo je mi igrali, s kojim zadovoljstvom, veseljem.", dodao je.

Usporedio je gdje je danas NBA liga u odnosu na devedesete...

"U moje vrijeme je NBA bila američka košarka, a danas je to globalna liga. Mi koliko god bili dobri, mi nismo imali šansu da igramo All Star, sad imamo drugu situaciju, čak i dolaze igrači kojima se odmah kaže da žele od njih da budu lideri.", zaključio je Kukoč za Sportklub.

Tagovi: Toni Kukoč, Michael Jordan, Chicago Bulls, Scottie Pippen, Steve Kerr
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE