GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kyrgios vrijeđao Bornu Ćorića

Kyrgios vrijeđao Bornu Ćorića
NEDOPUSTIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2020 / 11:43
Autor: SEEbiz
LONDON - Australac Nick Kyrgios nastavlja svađe s tenisačima koji su igrali na Adria Touru, teniskom regionalnom turniru koji je organizirao Novak Đoković, a ovaj put izvrijeđao je Hrvata Bornu Ćorića.

Ćorić je nedavno u razgovoru za hrvatske medije rekao kako se ne obazire na komentare Kyrgiosa, koji je ujedno bio i najveći kritičar tog turnira, što mu je očigledno zasmetalo pa je odlučio otići korak dalje.

"To je jednostavno on i ja nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam šta je pisao i da vam kažem, baš me briga što priča i što misli jer on voli biti general poslije bitke. Možda bih i razumio da je neko drugi očitavao lekcije, ali on...Nekako, nije realno, ali dobro, to je njegov način i ja nemam problem s tim", rekao je Ćorić za Jutarnji list.

Ubrzo nakon toga, a kada je sazno što je Ćorić rekao za njega, Kyrgios je burno reagovao.

"Trebalo bi te biti briga. Imaš li ti kamenje u glavi? Još jednom, naravno da možeš podržavati prijatelje, ja samo pokušavam da budu odgovorni. Kada sam rekao ono što sam rekao, nisam mislio dosađivati, oni su tenisači i nisu ništa posebni. A kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo je nula", poručio je Australac.

Ćorić je također bio zaražen virusom Covid-19 nakon Adria Toura, no nije imao većih poteškoća i za 14 dana se oporavio te nastavio s treninzima.

Tagovi: Nick Kyrgios, Borna Ćorić, Adria Tour, Novak Đoković
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE