GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LA Lakers na početku sezone bez Arize

LA Lakers na početku sezone bez Arize
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.10.2021 / 10:25
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Trevor Ariza, 36-godišnji krilni igrač Los Angeles Lakersa, neće igrati tijekom uvodna dva mjeseca nove NBA sezone.

Ariza je ovog ljeta, nakon odlaska iz Miami Heata, potpisao jednogodišnji ugovor s klubom iz Los Angelesa, ali bi mogao zaigrati tek u prvom dijelu prosinca za momčad u kojoj je već boravio tijekom karijere (od 2007. do 2009. godine).

Naime, Ariza je obavio operativni zahvat na desnom skočnom zglobu i prve informacije govore kako će biti izvan košarkaških parketa dva mjeseca. Za čak deset NBA momčadi je igrao Ariza tijekom karijere, a prošle sezone je za Miami skupio trideset utakmica te je bio na prosjeku od 9,4 poena i 4,8 skoka po susretu.

Ova ozljeda i stanka možda je samo nagovještaj onoga što slijedi za Lakerse tijekom sezone u kojoj najavljuju juriš na NBA naslov. Jer, uvjerljivo su najvremešnija momčad lige i ozljede u takvom okruženju definitivno neće biti rijetkost.

LA Lakers novu sezonu otvaraju 19. listopada utakmicom protiv Golden Statea.

Tagovi: Trevor Ariza, LA lakers
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE