GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

La Vuelta 2022. ima start u Utrechtu

La Vuelta 2022. ima start u Utrechtu
BICIKLIZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2021 / 11:50
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Nizozemska će ugostiti službeni start utrke po Španjolskoj 2022, objavili su organizatori u srijedu nakon što su slični planovi za prošlogodišnje izdanje utrke otpali jer je utrka pomaknuta zbog pandemije koronavirusa.

Organizatori su objavili da će Utrecht biti domaćin inauguracijske utrke na kronometar u kolovozu 2022. i završetka druge etape koja starta iz Hertogenboscha. Treća etapa će početi i završiti u Bredi.

"Povratak u Nizozemsku koja je najznačajnija biciklistička nacija je nešto što smo željeli napraviti jako dugo", izjavio je direktor Vuelte Javier Guillen.

"Nizozemska je jamstvo za uspjeh što se tiče organizacije i ne sumnjam da ćemo, unatoč složenosti situacije, moći iznijeti cijeli događaj sigurno i uspješno. Prošle godine smo bili prisiljeni donijeti odluku koju nismo nikada htjeli imati pred sobom, ali je bilo nužno s obzirom na okolnosti. Unatoč tome predanost Nizozemske i njena želja da ugosti La Vueltu nije se promijenila od tada."

Utrka sljedeće godine bit će drugo izdanje La Vuelta koje starta u Nizozemskoj i četvrto koje kreće iz inozemstva nakon Lisabona 1997., Assena 2009. i Nimesa 2017.

Prve tri etape La Vuelte prošle godine u Nizozemskoj otkazane su jer je utrka prebačena iz kolovoza na listopad zbog pandemije.

Ovogodišnje izdanje utrke po Španjolskoj trebalo bi početi u kolovozu.

Tagovi: La Vuelta, Utrecht
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE